Ha szereted a fordulatos, izgalmas sztorikat, akkor ez a lista neked készült. Olyan filmeket gyűjtöttünk össze, melyek végig lekötik a figyelmed, és alig várod majd, hogy megtudd, mi a történet vége. Mutatjuk a Netflix legizgalmasabb filmjeit! 

A bűnös 

Elsőre furcsa lehet a film kivitelezése, mivel Jake Gyllenhaal tulajdonképpen egyedül játszik, a többi szereplőnek csak a hangját halljuk. A film cselekménye egy hívásfogadó központban zajlik, ahol Joe Baylor egy kétségbeesett nőtől kap hívás. Eleinte azt gondolja téves, de később kiderül, Emily élete valóban veszélyben forog. Bár a film koncepciója viszonylag egyszerű, a sztori nagyon izgalmas. Ha még nem láttad, érdemes megnézni! 

Hétvégi kirándulás

A hétvégi kirándulás először igazi csajos film, egy hatalmas adag feszültséggel és persze gyilkossággal. Beth örül, hogy végre találkozik a barátnőjével, és elutaznak Horvátországba. Ám a nyaralás nem úgy alakul, ahogyan tervezték, és Beth hamarosan egy gyilkosság gyanúsítottja lesz.  

Fontos vagy nekem 

Maria Grayson egy sikeres vállalkozást irányít, és sokan példaképként tekintenek rá, hiszen minden erejével az idősek megsegítésén munkálkodik. Ám nem az, akinek látszik, valójában egy hatalmas bűnszervezetet vezet, a cége pedig azzal foglalkozik, hogy idős embereket nyilvánít beszámíthatatlanná, hogy utána megkaparintsa a vagyonukat. Az üzlet virágzik, egészen addig, amíg nem találkozik egy maffiózó anyjával. 

Anya 

Jennifer Lopez 2023-as filmje számos váratlan meglepetést tartogat. Egy névtelen anyát az FBI arra kényszeríti, hogy a gyermekét a születés után tanuvédelmi programba adja. Évekig nem látja a lányát, és csak akkor fedi fel magát, amikor mindkettőjük élete veszélybe kerül. 

A másik nővér 

A Charles Cullen életét feldolgozó film nagy sikert aratott tavaly, ha még nem láttad akkor érdemes. Charles Cullen egy hírhedt sorozatgyilkos, aki ápolóként több tucat beteget ölt meg. A férfi összesen 40 gyilkosságot ismert el, de a valóságban sokkal magasabb lehet ez a szám. A film a kollégája, Amy szemszögéből mutatja be az eseményeket.