A Netflix már korábban bejelentette, hogy további szigorításokat, újdonságokat szeretnének bevezetni. Ennek része az, hogy felszámolják a jelszómegosztást. Most Kanadában egy másik funkciót is bevezettek. 

Megszünteti a csomagokat a Netflix

A Gizmodo beszámolója szerint a Netflix Kanadában elkezdett egy új funkciót bevezetni. A Basic, vagyis az alapcsomagot Kanadában már nem lehet kérni, csak azoknak a felhasználóknak elérhető, akik eddig is ezt választották, az új előfizetők már nem is látják, mint lehetséges opciót. 

A Basic csomag ára Kanadában 9,99 dollár volt, ez nálunk a 2499 forintért elérhető. Bevezettek helyette egy másik csomagot, aminek az ára 5,99 dollár. Ám a buktató, hogy ez a csomag tartalmazza a reklámokat, így a felhasználók sok hirdetéssel találkoznak. Azok, akik nem szeretnének reklámokat, választhatják a Standard csomagot magasabb árért. 

A változtatás jelenleg még csak Kanadában elérhető, de a jövőben újabb országokban vezethetik be. Kanada volt az első, ahol a jelszómegosztást kizáró funkciót tesztelték, azóta pedig már több helyen bevezették. 


Via