Szeretnéd előre tudni, mit fogsz nézni az őszi estéken összebújva a pasiddal vagy a legjobb barátnőddel lazítva? Megmutatjuk, mivel készül a Netflix a hideg, esős napokra, amikor az egyik legtutibb program bekuckózni a kanapéra és sorozatot darálni vagy végigizgulni egy filmet. Íme, a szeptemberi premierek!

Hírhedt csaj - Szeptember 6. 

A roma gyökerekkel rendelkező, 17 éves lány arról álmodik, hogy a szülei szigorú szabályaival ellenére hip-hop sztár lesz. Nincs könnyű dolga, mert egyszer már szégyent hozott a családra, ami miatt elköltöznek Nagy-Britanniából, és teljesen új életet kezdenek Lengyelországban, a szülőhazájukban. Közben a család megszállottan próbálja kiházasítani Gitát, aki olyan pasiba szeret bele, aki megszólalásig hasonlít az exére.

Virgin River - 5. évad - Szeptember 7. 

A népszerű dráma idén szeptemberben az 5. évaddal tér vissza, a 8 epizódból álló első fejezetével, míg a 2 etap utolsó része pedig várhatóan novemberben érkezik. Robyn Carr regényei alapján készült Virgin River Melinda „Mel” Monroe (Alexandra Breckenridge), egy ápolónő életét követi nyomon, aki Los Angelesből a távoli, észak-kaliforniai Virgin River városba költözik, ahol azt tervezi: új életet kezd. De hamarosan rájön, hogy a kisváros sok meglepetést tartogat számára, jót és rosszat egyaránt, és nem egészen olyan, mint amire számított. A sorozat 5. évada meglepő új kapcsolatokat, megdöbbentő szakítást, necces bírósági tárgyalást, szívszorító búcsút, és a várost fenyegető futótűzzel várja a rajongókat, miközben a főszereplők, Mel és Jack visszatértek és ezúttal Mel első közös gyermeküket várják. 

Lángoló test - Szeptember 8.

A nagy pénzrablás sztárja, Ursula Corbero visszatér a Netflixhez ezzel a legújabb krimi-thrillerrel. Az igaz történeten alapuló Lángoló test egy rendőr titokzatos halálát követi nyomon, akinek megégett holttestét megtalálják a víztározóban. Ahogy a nyomozás folyik, mérgező kapcsolatok, erőszak, árulás és szexbotrányok összetett szövevényét tárja fel Pedró a társával, Rosával (Corbero) és az ő exével, Alberttel. Az előzetesek alapján egy lebilincselő és izgalmas kriminek tűnik, ami minden bizonnyal felhívja a műfajrajongók figyelmét, és csatlakozik a platform többi népszerű spanyol nyelvű műsorához.

Ehrengard: Egy csábítás története - Szeptember 14.

Az Ehrengard egy dán dramedy, amit az Oscar-díjas, a Golden Globe és a kétszeres Arany Pálma-díjas Bille August rendezett. A film Karen Blixen Ehrengard című könyvén alapul. A sztori a babenhauseni királyságban játszódik, ahol a cselszövő nagyhercegnő felbérel egy fiatal, önjelölt szerelemszakértőt, Cazottét, hogy tanítsa meg félénk és zárkózott trónörököst a csábítás és a szeretkezés művészete. Tervük azonban hamarosan visszaüt… szóval, romantikából, intrikából és pikantériából nem lesz hiány!

Vajon létezik szerelem első látásra? - Szeptember 15. 

A hónap legromantikusabb filmjében az irodalom és a költészet szerelmese, Hadley (Haley Lu Richardson) New Yorkból Londonba tart egy esküvőre. Egy nem túl szerencsés véletlennek köszönhetően, de találkozik Oliverrel (Ben Hardy). A repülőút egyetlen hosszú randevúvá válik, ám túl hamar ér véget. Amikor Londonban landolnak, Hadley és Oliver egy cikis baleset miatt nem cserélnek számot. Mennyi az esély arra, hogy így még egyszer találkoznak?

Szexoktatás - 4 évad. - Szeptember 21.

A Szexoktatás a kitalált Moordale-ben játszódik, ahol egy tinédzser fiú Otis (Asa Butterfield), és édesanyja földalatti szexterápiás klinikát hoz létre a moordale-i gimiben, így mindenki nemi életével foglalkozhatnak, nemcsak a diákokéval. A sorozatot komoly elismerésben részesítették a fiatal felnőttek jelentős problémáinak megoldásáért, így elkerülve a szexuális témák megbélyegzését. A 3. évad pedig elnyerte a legjobb vígjátéksorozat díjat az 50. Nemzetközi Emmy-díjátadón, valamint számos BAFTA-jelölést és más díjakat is kapott. Ebben az utolsó évadban Otis és Eric megpróbálnak beilleszkedni egy új suliban, és Gillian Andersonnak, a szexterapeutának is akad egy riválisa. Eközben Az Egyesült Államokban Maeve álmát éli a tekintélyes Wallace Egyetemen, míg Otis továbbra is vágyakozik utána, de végül összejönnek vagy egyszerűen elválnak az útjaik?

Via