A szinglik mesteri szintre fejlesztik a maszturbációs technikájukat, míg a párban élők erőfeszítéseket tesznek a szenvedélyes és izgalmas együttlétekért. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked az októberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Ha az igazit keresed – aki igazán tűzbe hoz -, akkor járj tágra nyitott szemekkel, Kos! Az október jelentős szikrákat rejt magában, különösen a napfogyatkozás és a 14-i Mérleg újholdja körül.

Párkapcsolatban: A 14-i napfogyatkozás némi turbulenciát hozhat a kapcsolatodban, és onnantól kezdve meglehetősen feszültté válnak a dolgok köztetek, amit néha még a békülős szex sem tud csillapítani.

BIKA

Szingli: Túlságosan elfoglalt leszel októberben a pasizáshoz, így marad az, hogy leporolod a szexjátékaidat. Ám a hónap vége felé egy halloweeni bulin megismerhetsz valakit, aki elsöprő vágyat ébreszt benned.

Párkapcsolatban: Ideje felpörgetni a kapcsolatodat Bika, mert kihülőben van. Néhány jól megszervezett randi az őszi erdőben vagy otthon a kanapén összebújva, új pózokkal kísérletezve, jótékony hatással lenne a kapcsolatotokra.

IKREK

Szingli: Egész hónapban be leszel zsongva, lépten-nyomon flörtölsz, és keresed azt, aki a hideg időben felmelegíthetné a testedet. Amíg megtalálod, megtanulod  mesterien kielégíteni magadat!

Párkapcsolatban: Az október forróságot hoz a szerelmi életedbe, kedves Ikrek. Jöhet a forró masszázsolaj, a viaszjáték, az ehető testfesték, és számos más fantasztikus ötlet jut az eszetekbe, amivel feldobhatjátok a kapcsolatotokat.

RÁK

Szingli: Ha ebben a hónapban szerelmet keresel, nem kell messzire menned. Egy kedvenc helyeden vagy programodon találhatsz rá arra, aki tűzbe hozza a testedet és a lelkedet. Hamar az ágyban fogjátok találni magatokat.

Párkapcsolatban: Gondoltad volna, hogy együtt mentek a pasiddal egy sztriptízbárba? Vagy kipróbáljátok az édeshármast? A hónapban hihetetlen dolgokat tesztek meg azért, hogy visszahozzátok a szikrát a kapcsolatotokba.

OROSZLÁN

Szingli: Ha szerelmet keresel, rengeteg lehetőség nyílik új emberek megismerésére, de egyelőre most saját magadat teszed boldoggá. Ehhez pedig még egy vadiúj vibrátort is kész vagy beszerezni.

Párkapcsolatban: Októberben még több időt szántok egymásra, és a romantikázásra a pasiddal. Elnyújtjátok az előjátékot, hosszasan szeretkeztek, és talán még pár új pózt is kipróbáltok. Csak azt ne hagyjátok, hogy a pénzügyi kérdések kinyírják a párás hangulatot köztetek.

SZŰZ

Szingli: Egy kicsit eleged van a pasikból, és szívesebben törődsz önmagaddal. Jöhet az új frizura, az új ruhatár, és az új szexjátékok is. Most egészen nyitott vagy arra, hogy kísérletezz, pontosabban: játssz magaddal.

Párkapcsolatban: Mostanában nehezen találjátok a közös nevezőt a szerelmeddel. Sokszor nincs is a kedved a szexhez vagy úgy mész bele, hogy a hátad közepére sem kívánod. Beszélj a gondjaidról, és ne tartogasd őket magadban!

MÉRLEG

Szingli: Bár aktívan szörfözöl a társkeresőn, egyelőre nem akadsz rá a pasidra. De nem is aggódsz emiatt, ahhoz túl intenzív és gyönyörteljes orgazmusokat okozol magadnak!

Párkapcsolatban: Egy kicsit visszafogottan alakulnak köztetek a dolgok Mr. Biggel. Nem is bánod, mert bár kevesebbszer csináljátok, de az tényleg minőségi lesz. Olyan párás jeleneteket képzelj el, mint a kedvenc romantikus filmjeidben.

SKORPIÓ

Szingli: Rengeteg érdekes emberrel találkozol, többen is meg akarnak hódítani, de most egyikük sincs igazán a kedvedre. Viszont az egyik közeli barátoddal kipróbálhatjátok azt, milyen is a barátság extrákkal.

Párkapcsolatban: Mostanában nem vagy kibékülve a nemi életeddel. Pörgesd fel kicsit! Hozd előre a halloweeni bulit, és öltözzetek be, szerepjátékozzatok, próbáljatok ki valami olyat, amit korábban nem mertetek. Meg fogtok lepődni azon, mennyire bejön majd nektek!

NYILAS

Szingli: Légy óvatos Nyilas, mert most főleg olyanok találnak meg, akik csak szexet akarnak. Vagy ha te is azt akarsz, akkor nincs itt probléma!

Párkapcsolatban: Rengeteg móka és szórakozás vár rátok az ágyban, Nyilas. A sok izgalmas kísérletezés gyakran nevetésbe torkollik, viszont ez kifejezetten pozitív hatással lesz a nemi életetekre. Sokszor meglepődtök majd azon, mi juttat el titeket csúcsra!

BAK

Szingli: Miközben a hónapban azon töprengsz, miért nem működtek a korábbi kapcsolataid, és most miért nem találsz pasit, megtalálod tested azon pontjait, amik különleges örömöket kínálnak. Helló, G-pont!

Párkapcsolatban: Még forróbb és szorosabb lesz a kapcsolatod az imádottaddal a hónapban. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy elmélyültök a káma-szútra vagy a BDSM művészetében, és több időt szántok a minőségi együttlétekre.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Vedd észre Vízöntő, hogy az egyik barátod többre vágyik tőled. Persze nemcsak szexről, hanem szerelemről is van szó! Érdemes lehet adni magatoknak egy esélyt.

Párkapcsolatban: Néha olyan érzésed van, mintha a pasid csak guminőnek használna? Ha nem élvezed az együttléteket, akkor tedd szóvá, vagy próbáljatok ki valami újat. A kezdeményezesed rövid idő alatt erotikus filmmé varázsolhatja az együttléteiteket.

HALAK

Szingli: Belebonyolódsz pár izgalmas flörtölésbe a neten, ami talán már a szexting határát súrolja, de most tökéletes el vagy azzal, ha inkább a forró fürdőben kényezteted magadat, miközben az imádott netflixes pasidra gondolsz.

Párkapcsolatban: Nem vagy elégedett a nemi életeddel? Akkor beszélj a szerelmeddel arról, mire vágysz, mivel tehetnétek jobbá az együttléteket. Hidd el, csupa fül lesz, és mindent meg fog tenni azért, hogy elégedett legyél az ágyban.