A horoszkóp sok mindent elárul, amellett, hogy a csillagjegyed alapján meg lehet határozni bizonyos tulajdonságaid, beleszól abba is, hogyan kezeled például a féltékenységet. Ám a csillagjegyek azt is elárulják, mennyire működik a kapcsolatod. Most eláruljuk, hogy mely párosoknál lesz biztosan szakítás a kapcsolat vége

Kos és Rák 

A Kos szeret gyorsan mozogni, és kihasználja a pillanat romantikáját. Mi lehet jobb, mint érezni a kapcsolat szikráját, és azonnal cselekedni? De ez nem egészen így működik a Ráknál, aki szentimentális, és időre van szüksége a bizalom kiépítéséhez. Számára a romantika egy műalkotás, éppen ezért lassan halad és nagyon fontosak a pici gesztusok. Emiatt, mire a Rák rádöbben, hogy kész az elköteleződésre, a Kos már tovább is lépett, mivel úgy érezte, hogy nem tudni eleget nyújtani.  

Ikrek és Skorpió

Az Ikrek szabadon szárnyaló elméje és lelke kibillentheti a Skorpiót az egyensúlyából, és egyre többször ütközhetnek ellentmondásokba. Ha a talaj folyamatosan mozog a lába alatt, a Skorpió nem érzi magát biztonságban, így nem akar tartós kapcsolatot kezdeni. Az Ikrek ezzel szemben szereti a gyors változásokat és a hirtelen döntéseket, így náluk szinte mindig szakítás a vége. 

Bak és Nyilas 

A Bak mindig szorgalmas, ambiciózus, és pontos. Persze nem jelenti azt, hogy nem tud spontán lenni, de mindig nagyon határozott, ha kapcsolatról van szó. Ezzel szemben a Nyilas szereti a szabadságot, nem okoz számára problémát a késes, és azt sem érti, hogy másikat ez miért borít ki. A Bak jól szervezett életét nem tudja megérteni a Nyilas, így idővel egyre gyakoribbak lehetnek közöttük a viták, melyek szakításhoz vezethetnek.

Bika és Vízöntő

A Bika stabil és kiszámítható, különösen a szívügyekben. Ez egyesek számára romantikát és megbízhatóságot, mások számára pedig stagnálást jelenthet. A Vízöntő, az állatöv megújítói közé tartozik. Leginkább az eredetiség ragadja meg, és szüksége van arra, hogy az a személy, akivel randevúzik, ösztönözze. A Bika számára ez sok elpazarolt energiának hangzik. A Vízöntő számára hamar unalmassá válhat a Bikával való kapcsolat, míg utóbbi képtelen elfogadni a folytonos változásra való igényt. 

Halak és Oroszlán

Az érzékeny Halak tele van karmikus bölcsességgel és mások iránti empátiával. A merész Oroszlán pedig túlcsordul az önmaga iránti szeretettől és ezt el is várják a partnerüktől. Éppen ezért az Oroszlán számára sokszor olyan érzés lehet, hogy a Halak nem támogatja eléggé, mivel mindig az érem másik oldalát kezdi el nézni. Nem csupán egyetlen emberre fókuszál, megpróbál mindenkit megérteni.

Szűz és Mérleg 

A Szűz kifejezetten szellemes, miközben rendíthetetlenül realista. Nem vesződik azzal, hogy kiszínezzen bármit; számára az élet keserűsége az, hogy tisztességgel és humorral néz szembe mindennel. Lehet, hogy ez egyesek számára üdítően hangzik, de az állatöv másik állandó romantikusa, a Mérleg nagyon szereti a romantikát. Optimista a szerelemben és az életben, és hajlamos azt hinni, hogy szinte minden lehetséges, ha együtt dolgozunk. Éppen ezért gyakran alakul ki köztük ellentét, a problémákat pedig egyre nehezebben tudják leküzdeni.