Imádod a Marvel-filmeket, a szuperhős pasiktól pedig egyenesen lázba jössz? Akkor szuper, mert most megtudhatod, melyik srác illene hozzád a Marvel-univerzumból a csillagjegyed szerint. 

Kos - Star Lord, vagyis Peter Quill

Kosként te vagy a egyik legtüzesebb csillagjegy. Bátor vagy és magabiztos, tele szenvedéllyel és határozottsággal. Kissé temparamentumos vagy, éppen ezért olyasvalakire van szükséged, aki szintén képes lelkesedni az életért. Szóval neked Star Lord, azaz Peter Quill lehet a tökéletes választás. 

Bika - Bruce Banner, azaz Hulk 

Bikaként számodra egy kapcsolatba nagyon fontos a partnerség. Odaadó és gyakorlatias ember vagy, picit talán földhözragadt is, ezért neked olyasvalaki kell, aki nem túl vad. Számodra Bruce Banner lehet a tökéletes választás (legalábbis, amikor nem ő Hulk), aki nyugod és gondoskodó, de közben végtelenül szórakoztató személyiség is. 

Ikrek - Tony Stark, vagyis Vasember 

Az Ikrek általában két oldalukról ismertek: néha vidáma és társaságkedvelők, máskor meg komolyak, visszahúzódóak. Alapvetően szelíd személyiség vagy, aki nagyon kíváncsi és néha picit határozatlan is. Ehhez a bonyolult jellemhez pedig Tony Start, vagyis a Vasember illik a legjobban, aki szarkasztikus humoráról ismert. Vele tökéletesen kiegyensúlyoznátok egymást. 

Rák - Scott Lang, azaz a Hangya 

Rákként számodra  hűség az egyik legfontosabb. Érzelmes ember vagy, fontos számodra a szerelem, a kapcsolataidban pedig olyan emberre van szükséged, aki odaadó és támogató. Ilyen Scott Lang, azaza Hangya, aki már a pillantásával is képes lenne levenni téged a lábadról. 

Oroszlán - Peter Parker, vagyis Pókember 

Az Oroszlán mindig nagyon magabiztos, tele van szenvedéllyel és közben vicces is. Néha tud arrogáns lenni, sok figyelmet igényel, amit egy Peter Parker, vagyis Pókember típusú pasitól garantáltan meg is kapna. 

Szűz - Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány 

A Szűz szorgalmas és nagyon jószívű, alapvetően intuitív személyiség. Neki szüksége van valakire, aki megbízható és mindenben támogatja őt. Ilyen Steve Rogers, azaz Amerika Kapitány, aki a megbízhatódás mintapéldánya. 

Mérleg - Thor 

A Mérlegek általában arról híresek, hogy szeretnek társasgában lenni. Alapvetően kedves, együttműködő típusok, akik szeretik, ha a partnerük is hasonló tulajodnságokkal rendelkezik. Thor tökéletes lelki társ lehet a számukra, hiszen érdekes és szórakoztató figura, aki mellett sosem lesz unalmas az élet. 

Skorpió - Bucky Barnes, azaz a Tél katonája 

A Skorpiók igazán rejtélyes személyiséget, emiatt tutira nagyon bejönnének Bucky Barnes-nak, azaz a Tél katonájának, aki szintén egy kicsit misztikus alkat. Neki még a makacsságod is bejönne, szóval számodra ő volna a tuti választás. 

Nyilas -  Sam Wilson, vagyis Sólyom 

A Nyilas optimista és bátor, emiatt pedig ellenállhatatlannak bizonyulna Sam Wilson, vagyis a Sólyom számára. Mindketten nagyon merészek vagytok és mindenből tréft akartok csinálni. Nagy ötleteitek vannak, ami pedig a legfontossabb, hogy tesztek is azért, hogy valóra váljanak az álmaitok. Együtt igazi nyerő páros lennétek. 

Bak - Clint Barton, azaz Sólyomszem 

A Bak ambíciózus és nagyon intelligens, sőt iszonyatosan szorgalmas is. Viszont néha elfelejt szórakozni, szóval neki olyan társ kell, aki kimozdítja a négy fal közül. Ilyen Clint Barton, azaz Sólyomszem, aki bár komoly karakter, de mégis képes oldani a másikban a stresszt, sőt nagyon szórakoztató figura is. Cling gyakorlatias, szorgalmas, de vidám, tökéletes társa lenne egy Baknak. 

Vízöntő - Dr. Strange 

A Vízöntő alapvetően intuitív személyiség, emiatt pedig biztosan felkeltené Dr. Strange érdeklődését. Ti ketten szuper párost alkotnátok, hiszen elképesztő fantáziával bírtok és nem áll tőletek távolt a spiritualitás sem. 

Halak - T'Challa, azaz Fekete Párduc

A Halak nagyon álmodozó típus, szóval számára olyan partner lehet a tökéletes, aki képes értékelni a kreatív szellemét. T'Challa, azaz Fekete Párduc például remek választás lenne a számára, együtt hihetetlen dolgokat érhetnének el. 

(via)