A legtöbb szakításnak vannak figyelmeztető jelei, történnek olyan dolgok, kialakulnak olyan szokások, amik miatt egyértelmű lehetne, hogy a kapcsolat a végét járja. Most hármat mondunk, amelyre jobb, ha odafigyelsz.

Nincs több veszekedés

Persze, soha nem ideális állapot a veszekedés, ám az mindig azt feltételezi, hogy érdeklitek még egymást, hogy úgy érzitek, meg kell oldanotok a problémákat. Ám amikor vége van a veszekedéseknek, és már egy hangos szó sem hangzik el, nincs meg az igény arra, hogy rendbe hozzátok ami elromlott, az bizony gyakran a kapcsolat végét jelzi.

Legjobb barátok

Természetesen szuper, ha nagyon jó barátok vagytok, ha nagyon szoros közöttetek a viszony, és ha mindent megosztotok egymással. De a barátságból nem lehet megélni, a vonzalom, a kémia, a szexuális viszony ugyanúgy ott kell hogy legyen egy jó párkapcsolatban. Gondoljátok át, hogy egyébként korábban megvolt-e a vonzalom, mert akkor csak fel kell ébreszteni a szenvedélyt. Ha viszont soha nem éreztétek azt, hogy megőrültök egymásért szexuális szempontból is, akkor lehet, hogy el kell engednetek egymást.

külön utakon

Az az ideális, ha párkapcsolat tagjai tudnak egymásról, tisztában vannak a másik életével, hogy a másik min megy keresztül, hogy milyen eseményeket él meg. De ebben is meg kell találni az arany középutat. Természetesen az sem normális, ha egymás életét élitek, és mindent csak együtt csinálhattok, a privát szféra megszűnik. Ám ha nektek már fogalmatok sincs arról, hogy kivel mi történik, nem osztjátok meg egymással, hogy hogyan telnek a napjaitok, nem hívjátok egymást semmilyen programra, akkor nagyon úgy tűnik, hogy elmentetek egymás mellett. 

via