Váratlanul ért mindenkit a bejelentés, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága véget ért. A sztárpár tavasszal költözött be az álomotthonba, és úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük. Éppen ezért lepődtek meg a rajongók. 

Krausz Gábort mélyen érintette a szakítás 

Az információk szerint Krausz Gábor a szakítás után szinte azonnal elköltözött a szentendrei otthonból. Sokan meglepődtek a lépésén, de a Blikk kiderítette, hogy a ház teljesen Tóth Gabi tulajdona, a hitelt is egyedül vette fel. 

Az ismerősök, barátok beszámolójából kiderült, hogy Krausz Gábor nagyon nehezen viseli a változásokat, az utóbbi időszak pedig alaposan megviselte. 

Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek

nyilatkozott a Blikknek egy családhoz közel álló forrás. 

Az informátor azt is elmondta, hogy Krausz Gábor számára a szakítás különösen fájdalmas, mivel még csupán gyerek volt, amikor elveszítette az édesanyját. Ez pedig alapjaiban megváltoztatta.