Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata 6 év után ért végét, nem sokkal azután, hogy beköltöztek a szentendrei álomotthonukba. Az információk szerint a séf a szakítás bejelentése után pár nappal albérletbe költözött, ezzel pedig sokakat meglepett. 

Ezért maradt Tóth Gabi a szentendrei otthonban

Tavasszal árulta el Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy megvásárolták az első közös otthonukat. Az énekesnő a blogján is írt a házról, már nagyon várták, hogy Hannarózával együtt beköltözhessenek a családi házban. A vásárláshoz, illetve a felújításhoz hitelt is vettek fel, erről szintén Tóth Gabi mesélt. Krausz Gábor az elmúlt hónapokban sokat dolgozott az ingatlanon, kivette a részét a felújításból. 

Éppen ezért sokakat váratlanul ért, hogy ő hagyta el a házat. Bár sokan arra gondoltak, azért a séf költözött el, hogy Hannaróza a megszokott környezetében maradhasson, most kiderült, egészen más oka van. 

A Blikk információ szerint a szentendrei ház tulajdoni lapján csakis Tóth Gabi neve szerepel, így az egész ingatlan az övé. Nem csupán a ház, de a hitel is Gabi nevén van, összesen 75 millió forintot vett fel.

Tóth Gabinak már új barátja van

Az információk szerint Tóth Gabi összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével. Bár a kapcsolatot még egyik fél sem erősítette meg, az elmúlt napokban többször is látták őket együtt. Az egyik Reddit-feszhasználó még Horvátországban is készített róluk egy fotót, ahol épp a táncos családjával nyaraltak.