Tóth Gabi tegnap először jelent meg a nyilvánosság előtt a válásának híre óta. Az eseményen egy különleges üzenetet is megfogalmazott a közönségnek. 

A válás híre óta nem lépett fel

Az elmúlt hetekben rengeteg cikk jelent meg Tóth Gabiról, hiszen az énekesnő, és férje Krausz Gábor úgy döntöttek, hogy hat év után elválnak. 

A szakítással kapcsolatban felmerült, hogy egy harmadik személy miatt dönthettek így, ám egyelőre egyik fél sem erősítette meg a felvetést. Ám az tény, hogy Tóth Gabi a napokban Papp Bence Mátéval, a Fricska Táncegyüttes művészével nyaralt Rovinjban, akivel egyébként hírbe is hozták a válást követően. 

Nyoma sincs szomorúságnak

A botrány óta, augusztus 20-án jelent meg először nyilvánosan Tóth Gabi, ám az őt ért nehézségeknek semmi jelét nem lehetett látni rajta. Az énekesnő jókedvű volt, és még egy kis humort is csempészett a kenyérszegésbe. 

Először egy közös koncertet adott a Fricska Táncegyüttessel, ahol a feltételezett új kedvese is jelen volt, majd megszegte az ünnepi kenyeret, amely programpontból egyébként egyszer már eltávolították a héten. 

Úgy tűnik, az írásokat Tóth Gabi is figyelemmel kísérte, és az énekesnő nem hagyta szó nélkül az eseményeket, odaszólt a közönségnek:

Megvan a nagy kenyérszegés! A hét kérdése: Lesz-e kenyérszegés?

via