A Fricska Táncegyüttes és Tóth Gabi szombat este nyolc órakor Hevesen lépett fel együtt. Mint megírtuk, az énekesnő és a táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence egy párt alkotnak, sőt nemrég együtt nyaraltak Horvátországban is. A mostani koncerten több százan jelentek meg.

Tóth Gabi üzent az embereknek

Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam 

– mondta Tóth Gabi a fellépésen. 

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a rajongóiból merített erőt. A koncertről készült fotókat, és azt, hogy Tóth Gabi és a párja, hogyan néztek egymásra, ide kattintva tekintheted meg a Blikk oldalán. 

Sebestyén Balázsék többször beleálltak

A Balázsék című rádióműsorban egyre több kritika éri Tóth Gabit. 

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? Itt a történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Megy énekelni Gabriella? Énekeljen! Úgy volt, hogy ő fellép, ő vágja meg a kenyeret. Vagy ő vág fel valamit

–  mondta Sebestyén Balázs, amire Vadon Jani is reagált. 

Komoly fricska lenne a kritikusoknak

–  ezzel a rádiós a Fricska Táncegyüttesre utalt. 

A napokban több híres ember is elmondta a véleményét Tóth Gabi válásával kapcsolatban, valamint a kommentelők is felháborodtak, amiért az énekesnő mindig azt mondta, hogy az ő kapcsolatuk Krausz Gáborral örökre szól. A hírek szerint a sztárséf magához vette a közös kislányukat is az albérletbe, míg Tóth Gabi párját egyre többet látják a szentendrei otthonukban.