Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról beszél mindenki, egy hete minden ezzel van tele, és jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy a téma még jó ideig foglalkoztatja majd az embereket. 

Tóth Gabi válása érdekel most mindenkit

Minden nap valamilyen új információ lát napvilágot Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, vagy éppen valamilyen olyan dolgot tesz az egyik fél, amiatt ami miatt ismét reflektorfénybe kerülnek.

Kezdetben azért akadtak ki az emberek, mert Tóth Gabi az új párjával Jászberénybe látogatott, ahol a szemtanúk szerint szerelmesen, kézenfogva andalogtak. Ám nagyon úgy tűnik, hogy gyorsan hozzá is szoktak a az őket figyelő szempárokhoz, mert Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes művésze, most első közös nyaralásukat töltik, méghozzá Rovinjban, a tengerparton.

Nyaraláson piheni ki a stresszt Tóth Gabi

Tóth Gabi lehet, hogy azt hitte, hogy végre fellélegezhet, hiszen az országhatáron kívül, már egyáltalán nem lesz annyira érdekes téma hogy ő mit csinál, és kivel van, ám a magyar jóakarók bárhol feltűnhetnek.

Egy Reddit-felhasználó fotózta le őket titokban, amint éppen a tengerparton napoznak új szerelmével, a fotó pedig azonnal bejárta az internetet. Az énekesnő egyelőre nem kommentálta a hírt, a fotót ITT tudod megtekinteni. 

via