Hatalmas botrányt kavart Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Míg az érintettek nem nyilatkoznak, addig újabb barátok és szakértők szólalnak meg az ügy kapcsán. A legtöbbeket pedig az érdekli, hogy mi lesz a közösen vásárolt szentendrei ház sorsa. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása problémás lehet 

Az énekesnő és a séf tavasszal költöztek be az első közösen vásárolt otthonukba. Akkor mindketten azt mondták, hogy ez az álomotthonuk, ahonnan sosem szeretnének már elköltözni. Az információk szerint még hitelt is vettek fel, hogy a felújítással időre elkészüljenek. A közös hitel pedig problémákat okozhat, legalábbis erről beszélt Dr. Krasznai Dóra a Mokkában

A vagyonmegosztás mindig probléma, ha már a gyermekelhelyezésről megállapodtak a felek, a következő kérdés, hogy mi lesz a közös vagyonnal. Magyarországon igen elterjedt, hogy a házaspároknak bankhitele van, ami a közös lakásra van ráterhelve. Kevesen tudják, de a házaspár mindkét tagja teljes egészében felel a teljes hitelösszegért: az egyik az adós, a másik az adóstárs. Tehát, ha az egyikőjük nem fizet, akkor a másiktól is a teljes összeget követelheti a bank

– magyarázta. 

Hozzátette, hogy ilyen esetekben az a gyakorlat, hogy az egyik fél a gyerekkel marad a közösen vásárolt ingatlanba. Ez ügyintézéssel jár, hiszen a banknál is el kell intézni a megfelelő papírokat. Az hitelszerződés módosítása mellett, ki kell fizetnie a házastársnak a ráeső részét az ingatlanból. Persze a dolgot árnyalja, ha esetleg még az esküvő előtt kötöttek házassági szerződést. 

Jelenleg Tóth Gabi lakik a közös házban 

Az információk szerint Krausz Gábor nem sokkal a válás bejelentése után elköltözött a közösen vásárolt otthonukból. Pár napig Tóth Gabi lakott ott a kislányukkal, azóta pedig egyre több időt tölt ott az állítólagos új kedvese, Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes tagja. Bár ezt a pletykát még egyik fél sem erősítette meg.