Az énekesnő a fellépések során korábban is a Tóth Gabi nevet használta, de miután pár évvel ezelőtt Krausz Gábor felesége lett, megváltoztatta a nevét. Most pedig ezt is lecserélte. 

Tóth Gabi máris megváltoztatta a nevét 

Egy héttel ezelőtt jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy véget ért a házasságuk és a válás mellett döntöttek. A közlemény óta még egyik fél sem szólalt meg. Tóth Gabi a hétvégén lecserélte a profilképét a Facebookon, és először kiírt hozzá egy rövid üzenetet, amit utána letörölt. Ezt itt olvashatod el

Most az énekesnő újabb nagy lépésre szánta el magát, mivel megváltoztatta a nevét a Facebookon. A rajongói profilján korábban is a Tóth Gabi nevet használta, de a privát Facebook-profilján a Krausz-Tóth Gabriella név volt látható. Az énekesnő az esküvő után vette fel Krausz Gábor vezetéknevét, és egészen mostanáig viselte is. Mostantól ismét csak Tóth Gabriella. 

A változtatás sokakat meglepett, hiszen a sztárpár az információk szerint még nem vált el, így Tóth Gabi hivatalosan továbbra is Krausz Gábor felesége, így viseli a Krausz nevet. 

Hamarosan a Fricska Táncegyüttessel lép fel 

Tóth Gabi szeptember elején egy családi napon lép majd fel a Fricska Táncegyüttessel közösen. Sokan felháborodtak az időzítésen, főként azután, hogy elindult a pletyka, hogy Tóth Gabi a Fricska egyik tagjával csalhatta meg a férjét. Bár az erről szóló híreket még egyik fél sem erősítette meg.