Osváth Zsolt, állítása szerint egyáltalán nem tervezett videót készíteni Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról.

Tóth Gabi és Osváth Zsolt régóta nincsenek jóban

Ám a kommentelők, a rajongók, a fesztiválozók, akikkel a napokban találkozott, elárulta, hogy követelték, hogy megszólaljon a témában. Így most friss videót közölt, amiben kendőzetlenül elmondta, mit is gondol az elmúlt időszak egyik legnagyobb port kavaró válásáról.

Osváth Zsolti és Tóth Gabi korábban nagyon jó kapcsolatot ápoltak, ami akkor romlott meg, amikor az ex-realitysztár egy interjút készített az énekesnővel, aki az utolsó pillanatban letiltotta azt, és nem engedte hogy adásba kerüljön.

Éppen ezért, az elmúlt hónapokban, több olyan videója is készült a tartalomgyártónak, amelyekben nem túl pozitív véleményét mondta el Tóth Gabiról. Valószínűleg visszafelé sem jobb a helyzet, az énekesnő legutóbb a Sztárban sztár forgatásán is a több történésnél, mondatánál megjegyezte, hogy ebből biztosan videót készít majd Osváth Zsolt.

Ezért hibáztatja az énekesnőt

Most pedig tényleg volt alapanyag a YouTuber számára, aki mint várható volt, természetesen nem hagyta szó nélkül az énekesnő válását. Osváth Zsolt elmondta, hogy szerinte nem azért olyan nagy dolog ez a válás, vagy akár egy esetleges félrelépés, mert az ember nem hibázhat. Szerinte az a visszás, hogy Tóth Gabi az elmúlt hónapokban hosszú posztokban írt a családi életéről, és többször is elmondta, hogy mennyire fontos számára a vallás, amellyel szerinte most szintén szembe ment.

A videós azt kifogásolja, hogy az énekesnő sokkal jobb embernek próbálja meg beállítani magát, mint amennyire valójában az. Tóth Gabitól egyelőre még nem érkezett reakció, ám az biztos, hogy nehéz lenne egy mondatot kiválasztani a monológból, úgyhogy itt a teljes videó: