Mindenki azt hitte, hogy amilyen hirtelen jött Krausz Gábor bejegyzée, annyira hirtelen jöhetett a szakítás is Tóth Gabival. Pedig ez egyáltalán nem így van.

Tóth Gabi és a táncosa már nem titkolják a szerelmüket

A legfrissebb információk szerint, Tóth Gabi és a Fricska táncosának, Papp Bence Máténak a kapcsolata már hetek óta tarthat. Egy közeli ismerős a Blikknek számolt be arról, hogy a kémia már régóta tagadhatatlan a szerelmesek között, habár hosszú ideig egyáltalán nem közeledtek egymás felé.

Nem véletlen, nemcsak Tóth Gabi szíve volt foglalt, de mint kiderült a Fricska Táncegyüttes művésze is komoly kapcsolatban élt az előző hónapokban. 

A helyzet az erdélyi turné alatt változott meg, ahol a szerelmesek egymásra találtak, azóta pedig nagyon felgyorsultak az események. Mint kiderült Tóth Gabi és Papp Bence Máté azóta már össze is költöztek, Tóth Gabi házában töltik a közös időt.

Friss még a kapcsolat

Egy közös ismerős most a Blikknek mesélt arról, hogyan és mikor lett a gyengéd érzelmekből nagy vihart kavaró szerelem. 

Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret 

De nem zárkóznak be a négy fal közé, legutóbb például Jászberényben kapták őket lencsevégre, ahol nem csupán egymás mellett sétáltak, de kézenfogva andalogtak. Jártak már dinnyeföldön is a napokban, és olyan esemény is volt, ahol a táncos édesanyja is velük töltötte az időt.

via