Krausz Gábor szerdán egy Insta-posztban jelentette be, hogy a kapcsolatuk Tóth Gabival véget ért. A rajongókat megdöbbentette a dolog, de az elmúlt napokban elindult egy pletyka, ami egyre nagyobb felháborodást kelt. 

Miatta ért véget Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága?  

Krausz Gábor a közleményében elejtett egy igazán furcsa utalást, ami Tóth Gabi közleményéből már kimaradt. A rajongóknak rögtön feltűnt a dolog, és elkezdtek spekulálni, hogy talán a sztárpár házassága egy harmadik fél miatt érhetett véget. 

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– áll Krausz Gábor közleményében. Sokan párhuzamot is vontak a fricska szó, és a Fricska Táncegyüttes között, mivel Tóth Gabi most velük jár fellépni.

Sokak szerint a dolog nem véletlen egybeesés, Krausz Gábor szándékosan fogalmazott így. A pletykát pedig csak tovább erősíti, hogy szerdán elindult Jászberényben a Kárpát-Haza Kulturális és Gazdasági Konferencia, amin Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja is részt vett.

Tóth Gabiról és Papp Máté Bencéről, az együttes egyik tagjáról képek is készültek, melyet a Pócs János országgyűlési képviselő osztott meg. A felvételt itt nézheted meg. A képen sokan felháborodtak, az emberek egy része szerint egyértelmű, hogy harmadik fél miatt bomlott fel a házasságuk.