Tegnap jelentette be Krausz Gábor, hogy a házasságuk véget ért. Nem sokkal később Tóth Gabi közleményt adott ki, amiben megerősítette a dolgot. Most a rajongóknak feltűnt két fotó, ami sokak szerint a problémákra utalhat. 

Volt jele Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának?

A rajongókat nagyon meglepte a sztárpár bejelentése, hiszen nem olyan régen költöztek be az új otthonukba. Nagyon boldogok voltak, hogy elkészült a házuk, éppen ezért úgy tűnt minden rendben közöttük. Bár az utóbbi időben kevesebb közös posztjuk volt, ez semmit sem jelent. 

Most a rajongók kiszúrtak két fotót, amit még hetekkel ezelőtt töltöttek fel. Az elsőt Tóth Gabit posztolta még július elején, a másikat pedig Krausz Gábor tette közzé pár nappal később. Az énekesnő a bejegyzésében arról írt, hogy nehéz összeegyeztetnie az anyaságot a munkával, a turnéja miatt kifejezetten aktuális számára a bűntudat, hiszen a kislányát nem tudja magával vinni mindenhova.

Dolgozó anyukák, kezeket fel! Most a turném miatt nem is lehetne aktuálisabb a bűntudat kérdésköre nálam… természetesen én sem kaptam 2,5 hónapos szabadságot a vakáció miatt, így gondolom vagyunk egy páran anyukák ebben a cipőben. 
Új bejegyzésemet Story linkben tudjátok elolvasni, kommentben pedig most is várom a Ti tapasztalaitokat!

Krausz Gábor nem sokkal később egy fotót tett közzé, a poszt szövegében pedig arra utalt, hogy az időhiány nem más, mint a fontossági sorrend hiánya. Bár egy szóval sem említette, hogy Tóth Gabinak üzenne a bejegyzéssel, a rajongók szerint a dolog egyértelmű. 

Az időhiány valójában a fontossági sorrend hiánya. A ma elmúlik és egy nappal kevesebb időnk maradt hátra, ha eljön amit nem tudunk megúszni és persze van lelkiismeretünk akkor nagyon fogjuk bánni az elszalasztott pillanatokat, napokat. 

Sokan úgy vélik, hogy már korábban problémáik lehettek, melyek próbáltak megoldani, de sajnos nem sikerült. 

Sok erőt kívánnak a rajongók 

A rajongókat megdöbbentette a bejelentés, ettől függetlenül sok erőt, kitartást kívánnak a sztároknak. Sokan írtak támogató kommenteket a korábbi posztok alá. Az emberek egy része még reméli, hogy a döntésük nem végleges, és megpróbálják megbeszélni a dolgokat.