Elszabadultak az indulatok, Tóth Gabi és Krausz Gábor úgy tűnik, nem túl békésen váltak el. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor eltérő posztot tettek ki

Krausz Gábor jelentette be, hogy véget ért Tóth Gabival való házassága, és hat év után külön utakon folytatják. Az énekesnő csak órákkal később posztolt a történtekről, ő szintén egy, a gyermekükkel, Hannarózával készült képet tett ki az adatlapjára.

Nagyon úgy tűnik, hogy a két fél nem beszélt össze arról, hogy mit is kommunikáljanak a nyilvánosság felé. A rajongók szerint, a két szöveg közötti eltérés azt mutatja, hogy az elválás nem zajlik éppen zökkenőmentesen.

Tiltás, törlés, unfollow

Egy újabb nagyon fura lépést tett a két ismert ember, ugyanis Tóth Gabi és Krausz Gábor már nem is követik egymást az Instagramon. Sőt, a képeken való megjelölések is hiányoznak, ami pedig arra engedi az embereket következtetni, hogy akár már le is tilthatták egymást.

A kérdés viszont továbbra is fennáll: vajon mi történhetett Tóth Gabi és Krausz Gábor között, akik eddig a legnagyobb boldogságban nevelték lányukat, Hannaróza Marikát? Mi több, nemrég költöztek be új házunkba, amire közösen vettek fel hitelt is. Vajon végleges a szakítás, vagy ha egy kicsit lenyugodnak, meg tudják majd beszélni a történteket?