Megdöbbentette a rajongókat, amikor Krausz Gábor bejelentette, hogy Tóth Gabival véget ért a házasságuk. Az énekesnő később egy másik közleményben erősítette meg a hírt. Most újabb információk derültek ki

Krausz Gábor elhagyta a közös otthonukat

Tóth Gabi és Krausz Gábor tavasszal költöztek be az új otthonukba, ami hatalmas lépés volt. Boldogan jelentették be, hogy megvásárolták az első házukat, az ingatlant pedig a saját ízlésüknek megfelelően újították fel. Hónapokba telt mire mindennel elkészültek, és nagyon örültek, amikor végre beköltözhettek. 

De sajnos nem sokáig élvezhették közösen az új otthonukat, mivel a Bors információi szerint Krausz Gábor már el is költözött. A lap arról számolt be, hogy szeretné, ha a kislányuk nyugodt helyen lenne, ezért nem akarta kiszakítani a megszokott környezetből, ő költözött el. Jelenleg már csak Tóth Gabi és Hannaróza laknak a házban.

Váratlan volt a bejelentés

A rajongók azóta sem értik, hogy mi történhetett a sztárpár között, hiszen látszólag minden rendben volt. Bár hónapok óta nem raktak ki közös képet, úgy tűnt, hogy nincsenek problémáik. A bejelentés meglepte az embereket, ettől függetlenül sokan bíznak benne, hogy rendezni tudják a problémákat, és esetleg még ki is békülnek. 

A bejelentés óta egyik híresség sem szólalt meg, a közleményben elárulták, hogy a kislányuk most a legfontosabb, ezért nem szeretnének nyilatkozni.