Tóth Gabi és Papp Máté Bence komolyabb szakaszban tarthat, mint gondoltuk.

Semmi jele nem volt a válásnak

Többen is lefotózták Tóth Gabit, amint feltételezett új párjával, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével egy piacon nézelődnek. De nem ez volt az egyetlen hely, ahol együtt feltűntek, a páros tagjai több közös programon is részt vettek a napokban.

Most pedig arra is fény derült, hogy a Krausz Gáborral való szakítás híre nem is annyira friss, mint amilyen frissnek tűnt. Eddig semmilyen előjele nem volt annak, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága ne működne, mindenki azt hitte, hogy a dolgok a legnagyobb rendben vannak.

Tóth Gabiék nemrég kezdtek házépítésbe, amire egy hatalmas hitelt is felvettek, éppen ezért egyáltalán nem úgy tűnt, hogy ilyen rövid időn belül külön terveznénk a jövőt. És ugyan Tóth Gabi azt kérte, hogy a következő születésnapját Krausz Gáborral, és gyermekével már az új házba ntölthesse, most mégis egymás férfi oldalán lakhat ott.

Tóth Gabiék máris összeköltöztek?

Egy közeli ismerős a Blikknek nyilatkozta azt, hogy a szerelmesek már össze is költöztek, és a táncművész jelenleg Tóth Gabival együtt, az énekesnő otthonában lakik:

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg.

via