Vomberg Frigyes megtörte a csendet, és egy olyan nyilatkozatot tett Krausz Gábor és Tóth Gabi házasságáról, ami arra utal, hogy a neten elterjedt pletykáknak akár még alapja is lehet.

Nem egyezett a két poszt

Az elmúlt napokban az egész országot Tóth Gabi és Krausz Gábor válása tartotta lázban, mindenki azt találgatja, hogy mi történhetett a szerelmesek között. Krausz Gábor egy a felesége megfogalmazásánál intenzívebb, dühösebb posztban tudatta az emberekkel, hogy szakítanak. Tóth Gabi bizonyos részeket kihagyott a posztból.

Azóta az internetet ellepték a különböző elméletek, amelyek közül jelenleg az a legnépszerűbb, hogy Tóth Gabi a Fricska együttes egyik táncossával léphetett félre. Elképzelhető, hogy nem véletlenül használta a fricska szót Krausz Gábor sem a szakítós posztban, sokak szerint így próbált mindenféle konkrétumok nélkül a szakítás okáról mesélni.

A séf kitálalt

Most a séf nagyon jó barátja és kollégája, Vomberg Frigyes is megszólalt, akinek szavai egyértelműen bizonyítják, hogy harmadik fél miatt ért véget a házasság. Az sztár a Blikknek nyilatkozott, és egyáltalán nem fogta vissza magát, egészen konkrétan elmesélte, mi történik jelenleg:

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.