Szerdán jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy a kapcsolatuk véget ért. Az információk szerint azóta a közös otthonukban már csak Gabi és Hannaróza laknak, Krausz Gábor elköltözött. 

Tóth Vera ezzel üzent mindenkinek

A válás bejelentése óta Tóth Gabi és Krausz Gábor nem nyilatkoztak, eddig Tóth Vera, Gabi testvére is hallgatott. Köztudott, hogy a testvérek nagyon közel állnak egymáshoz, ezért is lepett meg sokakat, hogy nem szólalt meg az ügyben. Most sem beszélt konkrétan a válásról, csak egy idézetet osztott meg Insta-sztoriban. Bár nem feltétlenül kapcsolódik szorosan a történtekhez, lehetetlen nem párhuzamot vonni. 

Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak.

Tóth Vera ettől többet nem osztott meg, de Krausz Gábor barátja, Vomberg Frigyes interjút adott a Blikknek, és beszélt a sztárpár szakításáról. 

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

– mondta a Blikknek. 

A sztárpár szakítása meglepte a rajongókat, sokan még reménykednek, hogy esetleg sikerült rendezni a dolgokat, és még van esély a kibékülésre.