Mindenkit meglepett, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy a házasságuk véget ért. Az információk szerint azóta a séf már el is költözött a közösen vásárolt otthonukból, és magával vitte a kislányukat is. 

Krausz Gábor magához költöztette a kislányukat 

Az információk szerint Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága harmadik fél miatt érhetett véget. A hírek szerint az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze. Bár a pletykákat egyik fél sem erősítette még meg, az elmúlt napokban többször is látták őket együtt, és képek is készültek róluk.

A pletykák szerint Papp Máté Bence már be is költözött Tóth Gabi szentendrei otthonába, ahol korábban a család lakott. A Borsnak nyilatkozott a sztárpár egyik közeli ismerőse, és elárulta, hogy Krausz Gábor úgy döntött, hogy egy időre magához költözteti Hannarózát.

Az információk szerint Krausz Gábor szinte azonnal elköltözött a családi otthonból a szakítás bejelentése után. Pár napig csak Tóth Gabi és Hannaróza laktak ott, majd odaköltözött Papp Máté Bence.

Tóth Gabi és Krausz Gábor sem nyilatkoztak még 

A szakítást mindketten a közösségi médiában jelentették be, de a poszt óta a sztárpár egyik tagja sem szólalt meg. A barátok beszámolóiból kiderült, hogy mindketten szeretnének megfelelő környezetet biztosítani a kislányuknak. 

Tóth Gabi pár nappal ezelőtt a Facebookon üzent a rajongóknak, kitett egy posztot, amiben köszönetet mondott azoknak, akik mellette állnak. Végül meggondolta magát, és törölte, de itt megnézheted