Krausz Gábor és Tóth Gabi válása megdöbbentette az embereket, azóta pedig már arról is jelentek meg információk, hogy mi okozta a kapcsolatuk végét. A pletykák szerint a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával jött össze Gabi a szakítás után, hamarosan ismét egy színpadon állnak majd. 

Tóth Gabi új fellépése kiakasztotta a rajongókat 

Tóth Gabi már hónapok óta dolgozik együtt a Fricska Táncegyüttessel, korábban még a TV2 egyik műsorában is előadtak egy produkciót közösen. Akkor Gabi elárulta, hogy régóta szeretett volna a fiúkkal dolgozni, így később sem szakadt meg közöttük a munkakapcsolat. Idén pedig már számos alkalommal léptek együtt színpadra. 

Most újabb fellépésük lesz, amin sokan felháborodtak. Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes szeptember 3-án a BKKR Bányász családi napon fognak fellépni. Az időzítés sokak szerint felháborító, hiszen épp most ért véget a házassága, mikor korábban a család fontosságáról és az értékekről beszélt. 

A rendezvény plakátja alá több komment is érkezett, de ezeket végül elrejtették. Azóta pedig már hozzászólást sem lehet írni. A rendezvény egyébként ingyenes, így bárki részt vehet rajta. 

Többen megszólaltak már 

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítására már több híresség is reagált. Elsők között volt Ördög Nóri, aki pár emojival fejezte ki a támogatását Krausz Gábornak. Azóta pedig egyre többen mondják el a véleményüket, legutóbb Osváth Zsolt üzent az énekesnőnek. Kemény kritikát fogalmazott meg, erről itt olvashatsz