Tóth Gabi és Krausz Gábor egy hete jelentették be, hogy a kapcsolatuk véget ért, külön utakon folytatják. Már a szakítás bejelentése után elindultak a pletykák, hogy harmadik fél miatt döntöttek a válás mellett, de azóta készített pár fotót a Blikk az énekesnőről és az állítólagos új pasijáról. 

Tóth Gabi kemény kritikákat kapott Sebestyén Balázséktól 

Az elmúlt napokban már számos híresség reagált a szakítás hírére. Voltak, akik megpróbálták megvédeni az énekesnőt, míg mások keményen kritizálták. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hétfőn reggel a Balázsékban reagáltak a válásra. Az adás ideje alatt több alkalommal is viccelődtek a Fricska Táncegyüttes nevével.

Ezután a Balaton márka megalkotásáról beszélgettek, és viccelődtek. A hallgatóktól is vártak ötleteket, melyeket be is olvastak, illetve reagáltak rájuk. 

Egyél lángost bicskával, gyere, táncolj együtt a Fricskával!

– üzente az egyik hallgató, mire Balázs és Vadon Jani úgy reagáltak, hogy ez manapság veszélyes. A szlogenötlet nagyon tetszett a triónak és kifejezetten jót nevettek rajta. 

Vigyázzatok a nőitekre, a Fricskával táncolni manapság veszélyes!

– zárták le a dolgot. 

Még egyikük sem nyilatkozott 

Tóth Gabi és Krausz Gábor a bejelentés óta még nem nyilatkoztak. Annyit viszont a közleményben elárultak, hogy Hannaróza miatt szeretnék megóvni a magánéletüket. Ezzel szemben már többször megszólaltak a barátok, illetve az egykori sztárpár ismerősei, akik már azt is elárulták, hogy Krausz Gábor szinte azonnal elhagyta a közösen vásárolt otthonukat.