Ugyan az elmúlt hónapokban szorosan együttműködött a Fricska Táncegyüttessel Tóth Gabi, mint kiderült, évek óta ismerik már egymást. 

Az X-faktorban is találkoztak

Az elmúlt napokban a megszokottnál többen kattintották le a Fricska Táncegyüttes Facebook-oldalát, a nagy érdeklődés miatt, az azonos nevet viselő zenekarnak még közleményt is kellett kiadnia. A zenészeknek tisztázniuk kellett magukat, hogy hiába a névegyezés, nekik semmi közük Tóth Gabihoz, ezzel keressék a táncosokat. 

Aki pedig szemfülesen visszatekergetett a táncosok profilján, az 2016-ban több, az X-faktor élő show-in készült fotót is talált, amelyen Papp Máté Bence, és az X-faktor egykori női mentora, Tóth Gabi széles mosollyal pózoltak. 

A Sztárban sztár szereplőjéhez fűzik a szálak a mentort

De nem csupán ezért érdekes ez a fotó, velük van Ahmed Moussa is, aki Gubik Petra ex-párja, és akit a színésznő hűtlenség gyanúja miatt hagyott el. A Sztárban sztár nyertese elmondta, hogy a rá irányuló figyelem miatt egyre több levelet kapott, hogy párja megcsalja, és ezek az üzenetek sajnos igaznak bizonyultak. 

De visszatérve Tóth Gabi, és a táncművész kapcsolatára, felmerül a kérdés, vajon az elmúlt éveken, akkor miért nem lett több a barátságból? Vajon mindig is megvolt közöttük a kémia, vagy tényleg az erdélyi turnén érezték meg azt az elementáris erőt, aminek már nem tudtak ellenállni? Idővel kiderül, hogy ez a szerelem igaznak bizonyul-e, ám annyi már biztos, hogy Tóth Gabinak van annyira fontos ez a kapcsolat, hogy ne rejtegesse, büszkén, és láthatóan vidáman jelent meg már több helyen is a néptáncossal.