Bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága véget ért. Az információk szerint a séf már el is költözött a közös otthonukból, az énekesnő pedig már a nevét is megváltoztatta. Most újabb lépésre szánták el magukat, ami már a munkát is érinti. 

Nem szeretne Krausz Gáborral dolgozni Tóth Gabi 

Tóth Gabi és Tóth Vera évekkel ezelőtt indították el a SisterAct & the Boys nevű vacsoraest sorozatot, amiben részt vettek az énekesnők, illetve Krausz Gábor és Pauli Zoltán. Az esteket Palkonyán tartották, az exkluzív vacsoraesteken a vendégek megkóstolhatták a két séf ötfogásos menüjét, miközben élvezhették a finom borokat, és hallgathatták az élő zenét. 

A vacsoraestek nagy sikert arattak, ezért minden évszakban megtartották, volt, hogy többet is szerveztek. A Blikk információi szerint a legutolsó ilyen vacsorát július 29-én tartották, és őszi dátumot már nem jelentettek be. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a négyes a jövőben már nem dolgozik együtt. A következő meghirdetett rendezvényen már csak Tóth Vera énekel, miközben Pauli Zoltán főz. A Blikk kereste az érintetteket, de senki sem szeretett volna nyilatkozni az ügyben. 

Tóth Gabi lezárta a házasságát 

A bejelentés után indultak el a pletykák, hogy Tóth Gabi máris egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot. Bár az énekesnő nem erősített meg semmit, már fotók is készültek róla, illetve a Fricska Táncegyüttes táncosáról. Az információk szerint ő és Krausz Gábor már nem élnek együtt, a séf a szakítás után elköltözött a szentendrei házból. Tóth Gabi eközben megváltoztatta a nevét a közösségi oldalán, a neve mostantól csak Tóth Gabriella.