Tóth Gabi és Krausz Gábor már egy hete bejelentették, hogy elválnak az útjaik, azóta pedig minden nap újabb hírek jelennek meg az egykori sztárpárról. 

Tóth Gabit megpróbálták eltüntetni? 

Pár napja derült ki, hogy augusztus 20-án Tóth Gabi fogja megszegni az új kenyeret a Várkert Bazárban. Az énekesnő fel is lép aznap, így sokan nem lepődtek meg, hogy őt választották ki. Az ünnepséget egyébként a Magyar Pékszövetség bonyolítja le. Ezután sokakat váratlanul ért, amikor Tóth Gabi neve hirtelen eltűnt a programból.

Bár a koncertjét nem törölték, a hivatalos program szerint úgy tűnt, hogy már nem ő vágja meg a kenyeret. A nevét egészen egyszerűen törölték. Sokáig találgatták, hogy mi történhetett, de hivatalos indoklás nem érkezett. Majd egy újabb váratlan fordulat után visszakerült az énekesnő neve a programlistába, így a Várkert Bazárban ő fogja megszegni az új kenyeret. Nem tudni, hogy mi történt, az is lehet, hogy véletlen hibáról van szó. 

Tóth Gabi jelenleg nyaral 

Az énekesnő az augusztus 20-i ünnepség előtt elment egy kicsit pihenni. Az információk szerint Horvátországban nyaral az állítólagos új szerelmével. A párról fénykép is készült, ezt itt nézheted meg. Tóth Gabit és a Fricska Táncegyüttes tagját az egyik Reddit-felhasználó fotózta le.