A szakítások több okra is vezethetőek vissza: a nők általában a hazugság, a megcsalás vagy a szerelem elmúlása miatt szakítanak a pasikkal; míg ez a pasiknál (részben) azért máshogy van. Most egy pasi megosztotta, hogy mik azok a leggyakoribb okok, amik miatt teljesen belefáradnak egy kapcsolatba és inkább a szakítás mellett döntenek!

A TOP10, amiért a pasik szakítanak a nőkkel

1. Több negatívum van, mint pozitívum

A leggyakoribb ok, amiért a pasik döntő többségben szakítanak a nőkkel az, hogy a párkapcsolatban már több a veszekedés, a negatívum és a sok vita; mint a boldogság, a pozitívum és a harmónia. 

2. Nem te vagy az igazi számára

Durvának hangzik, de sok pasi csak azért van párkapcsolatban, hogy ne legyen egyedül. Szóval, ha a semmiből szakított veled a pasi, lehet, hogy talált valaki mást, aki jobban tetszik neki és/vagy már eredetileg sem volt annyira odáig érted, mint te érte! 

3. Nem szerelmes beléd

Legbelül a pasik is érzelmes alkatok, ők is csak szerelemre vágynak! Ha viszont a párkapcsolatotok nem tud elmélyülni és nem lesz szerelem, akkor lehet, hogy egy idő után hagyja a dolgot és elenged téged

4. Nem passzolsz bele az életébe

Lehet, hogy tök jól indultak a dolgok, de változtak a vágyai/álmai és az elképzelései és azok fontosabbak a számára, mint a veled való kapcsolat. Ne neheztelj rá, az emberek változnak! 

5. Nem szeretnek téged a rokonai/barátai 

Ha abszolút nem jössz ki a családjával és a barátaival is tök cikinek érzed a lógást, akkor azt előbb-utóbb megérzik a pasik. Nem szívesen járnak olyannal, akivel nem jönnek ki a barátai, ahogyan a rokonok és a családtagok véleményére is sokat adnak a pasik.

6. Túlságosan féltékeny vagy

A pasik menekülnek a féltékeny csajoktól! Ha egyszerűen nem tudsz lenyugodni és mindig azon agyal, éppen hol, mikor és milyen csajjal tölti az idejét a pasid, akkor huzamos időn belül 100% hogy vége lesz a kapcsolatodnak!

7. Túl sokat kontrollálsz

Vannak félénkebb típusok, de általánosságban elmondható, hogy a pasik nem szeretik, ha a nők irányítanak. Ha megszabod a pasinak hova, mikor, merre menjen, kinek mit mondjon, mit és hogyan csináljon és egy idő után besokallnak és szakítanak! 

8. Nem akar elvenni feleségül

Simán lehet, hogy éveken át együtt vagytok, de pedig már jócskán várnád a gyűrűt, az esküvőt, ő viszont még mindig nem akarja elkötelezni magát. Ez azért van, mert legbelül érzi, hogy nem téged akar feleségnek, nem akar veled összeházasodni.

9. Megváltoztak a körülmények

Mindenki változik: te is és ő is. Könnyen lehet, hogy a közös jövőtők és a kilátásaitok reménytelenek, melynek a gondolatát nem bírjak elviselni a pasik. Ez okból sokszor még akkor is a szakítás mellett döntenek, ha még mindig szerelmesek beléd. 

10. Másra akar fókuszálni az életében

Te már gyerekeznél, de ő inkább utazgatna? Téged előléptettek, de ő még csak most akar újra visszaülni az iskolapadba? Ha az életstílusotok nem passzolnak (vagy nem akarjátok egymáshoz igazítani), akkor a kapcsolatban nem sok értelme van, ezért sok esetben ezért is szakítanak a pasik! 

Via