A szakítás egyik félnek sem könnyű: akármelyikőtök is hozta meg ezt a nehéz döntést, az biztos, hogy mindketten gondolni fogtok a másikra, még jóval a szakítás után is. A randiguruk most megosztották, hogy a tapasztalatuk szerint mikor következik be az a pont a pasiknál, amikor már nem keserűséggel emlékeznek az exükre, hanem őszintén elkezdik hiányolni az exbarátnőjüket.

Ekkor már tutira hiányolni fog az (ex)pasid a szakítás után

Nincs egységes szabály arra vonatkozólag, hogy az exeknek egyáltalán hiányolni kéne egymást – a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a szakítás utáni  düh és keserűség elmúlásával szinte azonnal gondolni kezdünk a másikra. Ezt igazolják a randiguruk is: szerintük egy ponton még az pasi is hiányolni fogja az exét, aki amúgy magát a szakítást is kezdeményezte! 

A szakítás után szinte mindenki agyal az exén.  Legkésőbb egy héttel már tiszta fejjel gondolunk vissza az eseményekre, ha pedig bármilyen érzelem is hátramaradt a kapcsolatban, biztosan hiányolni fog az (ex)pasid

– mondja a randiguru, aki szerint egy héttel a szakítás után már biztosan hiányolni fog az az ex, akinek vannak érzelmei irántad, de olyan is akad, aki hetekig-hónapokig próbálja magában elnyomni az érzelmeit és még magának sem meri bevallani, hogy hiányzol az életéből.

Hiába hiányzol neki, nem minden ex(pasi) fog rádírni

Van olyan pasi is, aki bár megbánta a szakítást és őrülten hiányzol neki, éveken át nem fog kapcsolatba lépni veled. Vagy az is lehet, hogy soha. Pedig könnyen lehet, hogy mindennap gondol rád

– mesélni a szakértő, aki szerint viszont akármilyen módon is történt a szakítás, az a pasi, aki újra össze akar veled jönni, nem fog várni éveket arra, hogy rádírjon. A randiguru azt mondja, hogy pár hétnek, de maximum pár hónapnak elégnek kell lennie ahhoz, hogy az ex összeszedje a bátorságát és újra kapcsolatba lépjen veled, ha meggondolta magát. Ha ez nem fog megtörténni, akkor véglegesítette magában a szakítást.

Ritkán, de persze, az is előfordulhat, hogy évek múltán, az életkörülmények változásával újra egymásra találtok az exeddel (szuper példa erre  Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, akik 20 év után jöttek újra össze), de abban legyél biztos, hogy ha kellesz valakinek, akkor huzamos időn belül keresni fog. Ha nem, akkor tényleg érdemes volt meglépni a szakítást és jogosan hívod őt exnek.

Via