A csillagjegyek nemcsak azt árulják el, hogy mitől esel a leghamarabb szerelembe vagy miért nem találod meg a nagy őt, hanem arra is rámutatnak, hogy vajon miért érdemes inkább szinglinek maradnod ahelyett, hogy párkapcsolatban lennél. Néha neked is jót tesz, ha inkább csak önmagadra, az álmaidra és a saját életedre koncentrálsz, a pasik helyett kedves Cosmo-lány! ❤️

Kos

Kedves Kos, hihetetlen ambiciózus és törtető vagy, ezért egy olyan hosszútávú és tartós párkapcsolatra van szükséged, ahol a társad támogatni tud a céljaid elérésében. Ha nincs ilyen pasi kéznél, akkor inkább bele se kezdj egy kapcsolatba, nem érdemes lemondanod az álmaidról egy pasi miatt!

Bika

Nehezen mozdulsz ki a komfortzónádból, inkább hatszor átgondolod a tetteidet, a spontán dolgokat pedig nem neked találták ki, ezért csak akkor kezdj bele egy párkapcsolatba, ha a partnered is elfogadja ezt, sőt, az a legjobb, ha ő is ilyen. Ha totál más típus és meg akar változtatni, annak semmi jó vége nem lesz!

Ikrek

Az egyik legbarátságosabb személyiség vagy, kedves Kos: mindenkivel kedves vagy és jó kapcsolatot ápolsz a körülötted levőkkel, ezért nem érdemled meg, hogy a pasid átgázoljon rajtad! Ha nem veszi észre, mennyire cuki vagy, folyton csak goromba veled a srác, akkor jobb, ha inkább szingli maradsz!

Rák

Az érzékenységdet sokszor kihasználják, mert a pasik könnyen levágják, ha mentálisan megérintenek a dolgok és sebezhető vagy. Tartsd magad távol mindazoktól, akik csak játszadoznak az érzéseiddel, mert nem bírod az érzelmi hullámvasutakat: a se vele-se nélküle kapcsolatokból számodra semmi jó sem sül ki.

Oroszlán

Annyira magabiztos vagy, kedves Oroszlán, hogy a legtöbb pasi nem tudja, mit kezdjen veled. Könnyen zavarba jönnek a személyiségedtől, sokan meg is ijednek a vagányságodtól, ezért neked csak olyan pasi fog megfelelni, aki még bevállalósabb, még magabiztosabb és még vadabb, mint te! Ne érd be kevesebbel.

Szűz

A visszafogott, intellektuális személyiségedhez olyan pasi illik, aki veled együtt akar fejlődni, tanulni és egyre magasabbra törni. Nem bírod a lustaságot, sem azt, ha valaki túlságosan nyitott személyiség, ezért mindenképpen egy introvertált személyiségű pasi lesz a te embered, mással bele se kezdj párkapcsolatba!

Mérleg

Állandóan azon agyalogsz, milyennek látnak mások és kinek hogy felelhetnél meg a legjobban. Épp ezért egy olyan párkapcsolatra lenne szükséged, ahol a pasi kimozdít a komfortzónádból, megnevettet és különböző kihívásokra késztet. Így elfeledkezel a külsőségekről és végre csak saját magadra fogsz figyelni!

Skorpió

Magabiztos és megnyerő személyiséged van, de egyik pillanatról a másikra képes vagy totál más dolgokban hinni és más dolgokat akarni. Ezt nehezen lehet elviselni, épp ezért addig érdemes szinglinek maradnod, amíg megtalálod azt a pasit, akiben 100%-ig megbízol, és aki segít eligazodni az élet kusza szálaiban.

Nyilas

Túl sok mindent akarsz egyszerre, kedves Nyilas, mert túl sok minden érdekel. Van úgy, hogy ebben totál kimerülsz, ami nem csoda. Egy olyan társra van szükséged, aki ilyenkor megfogja a kezed és megnyugtat arról, hogy minden rendben lesz kalandok nélkül is, mert a kettőtök szerelme a legnagyobb kaland.

Bak

Olyan mértékű fegyelmezettség és önszabályozás van benned, ami kitűnő vezetővé és főnökké tesz. Ami azonban a munkában előny, a magánéletben hátrány lehet: ha a pasid nem bírja elviselni a precíz életviteledet, akkor jobb, ha búcsút intesz neki, mert vele nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni évek múlva sem.

Vízöntő

Szabad szellemiségű, nagy kreativitással rendelkező személy vagy, akinek a saját vágyai sokszor fontosabbak a kapcsolatánál. Emiatt nem kell bocsánatot kérned, sőt, de az tudd, hogy csak az a párkapcsolatot lesz működőképes, amibe te is beleadsz apait-anyait, különben nem lesz tartós a dolog.

Halak

Mindennél fontosabb neked a szeretet és képes vagy mindent eldobni azért, hogy szeressenek. Ne tedd! Keress magadnak egy olyan párt, aki annyira szeret, hogy még a szuszt is kiimádja belőled, imádni fogod! Az elérhetetlen pasikat kerüld el, mert neked sok szeretetre és imádgatásra van szükséged!

Via