A szerelmi horoszkópod megmutatja, hogy milyen hetek elé nézel a párkapcsolatok terén, azt azonban csak a csillagjegyed tudja elárulni, mitől esel a leghamarabb szerelembe. Ha erre rájössz, akkor tudni fogod, mivel lehet a legkönnyebben meghódítani téged, illetve a kiszemeltedet is! Görgess le a csillagjegyedhez és nézd meg, hogy pontosan mit is árul el a szerelmi életedről!

Kos

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a szenvedély

Tűz elemű, vezető tulajdonságokkal rendelkező személyként nem tudsz ellenállni a szép, a jó és vonzó és külső megjelenésnek, ami miatt a te szíved kulcsa a kémia és a szenvedély. Ha valakihez nagyon vonzódni kezdesz testileg, akkor szinte 100% esély van a szerelemre! 

Bika

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a nyugalom

A Bika jegyűként rendkívül fontos számodra a kényelem, a békesség és a stabilitás – ezek nélkül nem tudsz szerelmes lenni. A leggyorsabb út a szívedhez az, ha nyugiban telnek a napjaid, nincsen semmilyen dráma vagy félreértés közted és a kiszemelted között, ezért inkább kivársz a megfelelő társra.

Ikrek

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a jó kommunikáció

Sosem volt a prioritásod a hosszútávú, exkluzív kapcsolat, de annak egyszerűen nem tudsz ellenállni, akivel órákon át el tudsz beszélgetni, akivel nevetni tudtok minden hülyeségen és persze, aki ugyanazokat a dolgokat szereti, mint te. A legtöbb szerelem nálad barátságból alakul át, de ez nem is meglepő! 

Rák

A leghamarabb ettől esel szerelembe: az érzelmi biztonság 

Nagyon érzelmes csillagjegy vagy, kedves Rák, ezért olyan társra vágysz, aki mellett nem kell játszmáznod és titkolóznod, akivel őszinte tudsz lenni, mindig. Fontosnak találod, hogy a párod is hasonlóan gondolkodjon, mint te, ezért csak akkor leszel igazán szerelmes, ha a párod mellett eljutsz az érzelmi biztonságig.

Oroszlán

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a dicséretek

Nagyon imádod, ha legyezik az egódat, ezért annak van elsőbbsége nálad, aki folyamatosan kifejezi az imádatát és a rajongását irántad. Aki téged nem dicsér, azzal szinte szóba sem állsz, aki viszont leborul előtted, az megragyogtatja a szíved, te pedig cserébe a magaslatokba emeled őt! 

Szűz

A leghamarabb ettől esel szerelembe: az apró gesztusok

Nem hiszel az ajándékokban, az anyagi javakban vagy a bókokban kifejezett szerelemben, inkább nagy üresnek gondolod azokat. Többre becsülöd a kézzel készített ajándékokat és az apró gesztusokat és azt, ha a kiszemelted olyan apró dolgokra is emlékezik veled kapcsolatban, amire nem is gondoltál volna!

Mérleg

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a romantika

A Mérlegként számodra nagyon fontos a meghittség, az intimitás, a szerelem, az érzelmek kielégülése és alapjában véve az, hogy párkapcsolatban legyél. Szingliként vagy 100%-osan boldognak, ezért szinte képes vagy beleszeretni bárkibe, aki egy kis romantikát csempész az életedbe!

Skorpió

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a mély beszélgetések

Kicsit titokzatos, visszavonult jellem vagy, kedves Skorpio, ezért számodra elengedhetetlen, hogy ha másnak nem is, a párodnak teljesen ki tudj nyílni! Imádod az órákon át tartó, mély és őszinte beszélgetéseket, a játszmázások és a komolytalan dolgok viszont elveszik a kedvedet a párkapcsolatoktól. 

Nyilas

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a pozitív energiák

Számodra az a társ lesz az igazi, aki mellett a szerelem tűnik a legnagyobb kalandnak! Spontán és nyitott személyiségként nem szereted a stresszt, a negativitást és az idegeskedést: az ideális pár számodra egyfajta társ és barát is egyben, akivel az egész életed csupa móka és felejthetetlen utazás lesz!

Bak

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a jövőbeli tervek

Az életedet szereted megtervezni, kedves Rák, ezért tutira van már egy 5 és 10 éven belüli elképzelésed is a jövődről. Számodra mennyország lesz, ha a pasid is ilyen és vele együtt tudtok majd megtervezni egy utazást, egy közös élményt vagy akár a közös jövőbeli terveiteket is!  

Vízöntő

A leghamarabb ettől esel szerelembe: a barátság

Utálod a vetítést és a felszínességet, ezért mielőtt egyáltalán a szerelemre kerülne a sor, szereted megismerni a kiszemeltedet. Általában a barátság, de legalábbis a közös érdeklődést és személyiség határozza meg a kapcsolataidat, ezért számodra fontos, hogy a pároddal barátok is legyetek!

Halak

A leghamarabb ettől esel szerelembe: az odaadó szeretet

Víz jegyűként igazi álmodozó természet vagy, sok fantáziával és vággyal, amit minden párkapcsolatodban be szeretnél teljesíteni. Minden új szerelemnél úgy gondolod, hogy megtaláltad az igazit, ami egyébként nem baj, mert elképesztően vágysz a szeretetre, az odaadásra és arra, hogy örökre szerelemes legyél! 

Via