Hihetetlen, de a csillagjegyek sokat elárulnak arról, hogyan lehet szeretni valakit. Hogy számodra mi a legfontosabb, és milyen eszközök, utak vezetnek a szívedhez a csillagjegyed alapján, most eláruljuk.

Szavak

Sok ember számára nagyon fontos szerepet töltenek be a szavak, sokan úgy gondolják, hogy csak ezek tudják kifejezni eléggé a szeretetet. Ez nekik nem csupán a szeretlek szóról szól, összességében vágynak a kifejező, aktív kommunikációra. A Kos, az Oroszlán, a Nyilas, az Ikrek, a Mérleg és a Rák azok, akik különösen fogékonyak a szavakba csomagolt szerelemre és szeretetre.

Ajándékok

Három csillagjegy számára, az ajándékkal az egyik legkönnyebb kifejezni a szerelmet és szeretetet. A Bika, a Vízöntő és a Mérleg nemcsak imádnak ajándékot fogadni, de ők maguk is remek ajándékozók. Mivel tudják, hogy egy jól megválasztott meglepetés milyen sokat jelenthet valakinek, ők is elvárják ezt a szeretteiktől.

Tettek

Vannak, akiket nem a szavak, hanem a tettek győznek meg arról, hogy valakinek fontosak. Őket nem érdeklik a szép szavak, a gyakorlatban akarják látni, hogy mit jelentenek a másiknak. A Bak, a Szűz és a Skorpió egyáltalán nem dőlnek be az üres dumának, náluk csak akkor érhetsz el változást, ha megmutatod, hogy mi van benned.

Idő

Akár párkapcsolatról, akár barátságról beszélünk, a közös pillanatok mindenféle viszonyban nagyon fontos szerepet töltenek be. Egyes csillagjegyek számára különösen fontos az értékes idő, a Nyilas, a Mérleg, a Rák, és a Halak le lesznek nyűgözve, ha sok időt töltesz velük. Ha ezt nem kapják meg, azonnal aggódni kezdenek, ezt ne várd meg.

Testi kontaktus

Vannak emberek, akik egyáltalán nem szeretik ha ölelgetik, simogatják, csókolgatják őket, mások számára viszont ez a legtisztább kifejezése a szeretetnek és a szerelemnek. Az Oroszlán, az Ikrek, a Nyilas, és a Skorpió számára a fizikai kontaktus a legfőbb jele annak, ha valakinek fontosak.

via