Hamarosan vérbeli mázlistának érezheti magát 3 csillagjegy, ugyanis a horoszkóp szerint a november 27-ei Ikrek telihold segít nekik valóra váltani az álmukat. Mutatjuk a szerencséseket:

Bika

Talán már 27-én, vagy azt követően néhány napon belül, de hihetetlenül boldog leszel Bika, mert valóra válik az álmod. Főleg a karrierrel, pénzügyekkel kapcsolatod vágyak valósulhatnak meg most könnyedén. Felajánlhatják neked álmaid melóját, és egy vagon pénz is a nyakadba szakadhat. Csak aztán ne légy túl bátortalan megragadni a kínálkozó lehetőségeket! 

Ikrek

Fogd a gyeplőt, Ikrek! Ez számodra az év legfontosabb teliholdja, mert az életed fordulóponthoz ér. Végre megvalósulhat a régi nagy vagy éppen az új álmod. Egy szívből jövő célod elérhető közelségbe kerül, és neked csak annyi a dolgod, hogy kinyújtod érte a karodat. Akár az álmoddal áll összefüggésben, akár nem, de végre bizonyíthatod önmagadnak és másoknak, hogy mire vagy képes, és milyen tehetséggel bírsz.

Oroszlán

A csillagok arra biztatnak Oroszlán, hogy oszd meg másokkal a vágyaidat. Mesélj az álmaidról a régi barátaidnak, új ismerőseidnek, az üzleti partnereidnek, mert nem tudhatod ki lesz az, aki végül hozzásegít. Ne agyalj azon, hogy de ennek mennyi a lehetősége, vagy úgy sincs ekkora szerencséd, csak hallgass a kozmikus tanácsadóidra és figyeld meg: óriási meglepetés érhet.