3 csillagjegy végre rátalálhat az igazira, ők a következő napokban megtalálhatják a Nagy Ő-t.

Bika

Az utóbbi időben nagyon nehéz időszakon mentél keresztül, ám végre látod a fényt az alagút végén. A rossz szériád véget ér, egy új szerelem aranyozza be a mindennapjaidat. Végre olyan párt találsz, akiről már azonnal tudod, az első perctől kezdve, hogy ő teljesen más, mint a többiek. Ne fogd vissza magad, és ne félj az újdonságtól, légy bátor, mert most tényleg megéri kockáztatni.

Oroszlán

Régóta megvan már a kiszemelted, ám eddig nem mertél kezdeményezni. Most viszont eljutottál arra a pontra, amikor szeretnéd, hogy ha másik tudná, hogy mi van a szívedben. Adj konkrét jeleket, és ha arra van szükség, mondd ki, hogy mire vágysz. Az őszinteséged nem marad elismerés nélkül, a másik is alig várja, hogy tudja, te mennyire vagy nyitott kettőtök dolgában.

Szűz

Számodra nem annyira fontos a szerelem, soha nem gondoltad azt, hogy a nélkül ne tudnál boldog lenni. Most pedig találsz egy olyan embert, aki szintén nem azért nyit mások felé, mert állandóan a pillangókat keresi a gyomrában. Egy olyan társra találhatsz, akinek szintén fontos, hogy egy kapcsolatban is önmaga maradhasson, ilyet pedig még nem tapasztaltál. Úgy érzed, soha nem volt még olyan kapcsolatod, ahol ennyire megértett volna a másik fél.

via