Rövidülnek a nappalok, hosszabbak az éjszakák, minden sötét, hideg és szomorú. Legalábbis a következő három csillagjegy szerint, akik hajlamosak télre teljesen bezárkózni és mély depresszióba zuhanni.

Oroszlán

A tüzes jegyek között is te vagy a leginkább napfény-függő. Imádod a a forróságot, a napsütést, épp ezért a nyári hónapokban érzed magad elemedben. Ahogy hűl az idő és korábban sötétedik, egyre szomorúbb leszel és nem találod a helyedet. Mivel mindent intenzíven élsz meg, így a téli időszakot is, csak sajnos negatívan: képes vagy a lehető legsötétebben látni a helyzetedet, sőt rosszabb napjaidon mindent és mindenkit utálsz. 

Próbálj meg télre is kisebb-nagyobb utazásokat szervezni. Ezek biztosan feldobnak majd. Plusz ideje rákattannod egy extrém sportra! Az tuti, hogy más színben látnád a hideg hónapokat is, ha egy új, menő hobbit találnál magadnak.

Ikrek

Nem utálsz a világon semmit jobban, mint a bezártságot és az unalmat. Télen viszont ezekből jut bőven, ez pedig teljesen a padlóra küld. Általában reggeltől estig pörögsz, mászkálsz, bulizol, de a hideg időben alaposan leszűkülnek a lehetőségeid. Legalábbis te így éled meg...

Sokat javíthat a kedveden, ha a barátaiddal lógsz! Oké, a szabadtéri sportok és vízparti bulik kilőve, de szervezhetsz közös mozizásokat, próbáljatok ki új éttermeket, szórakozóhelyeket, sőt a házibuli is szuper ötlet.

Halak

Nincs nálad érzékenyebb csillagjegy! Így nem csoda, hogy a sötétségtől és a hidegtől még az életkedved is elmegy. Ilyenkor felülsz az érzelmi hullámvasútra, amiről le sem szállsz, amíg ki nem tavaszodik. Magadba fordulsz, nyűgös és szomorú leszel, és a legindokolatlanabb pillanatokban sírod el magad.

Téged a nagy bulik nem zökkentenek ki a téli depiből, viszont egy jó könyv, színház, mozi biztosan feldob, ahogyan az is, ha a kedvenc zenédet hallgatod, vagy ha alkothatsz és kiélheted a kreativitásod. A sportokról se feledkezz meg! A jóga kifejezetten jó hatással lehet rád.