Victoria Beckham azt mondta, hogy „még mindig meg akarja ölni” azokat az embereket, akik zaklatták David Beckhamet. A focistát sokan hibáztatták azért, amiért az angol csapat kiesett az 1998-as világbajnokságról.

David Beckham lett a bűnbak

Voltak olyan cikkek, amik a Tíz hős és egy hülyegyerek címmel jelentek meg az angol sajtóban, miután Beckhamet kiállította a bíró az Argentína-Anglia vb-negyeddöntőbe. Végül az angol csapat emberhátrányba került, és tizenegyesekkel kikaptak.

Victoria Beckham őszinte vallomást tett

Victoria elmondta, hogy a férje a történtek után lelkileg egy mélypontra került, és ez nem segített, hogy állandó fenyegetéseket kapott, valamint a média sem akarta elengedni a témát. 

Depressziós volt,  abszolút klinikailag depressziós. Még mindig meg akarom ölni ezeket az embereket

– vallotta be Victoria Beckham a férjéről.

A divattervező elárulta, hogy lehet a férje azért is volt zavarodott a nagy meccs alatt 1998-ban, mert előtte mondta el neki, hogy az első közös gyermekükkel várandós. 

Annyira boldog volt, mindketten azok voltunk, és soha nem volt kétségem afelől, hogy el kell mondanom neki. Úgy értem, ezt akartuk, és nem is lehetett volna boldogabb

– tette hozzá Victoria Beckham az új Beckham dokumentumfilmben.

A rendező feltette a kérdést, hogy jó ötletnek tartja-e most is, hogy elmondta a nagy hírt a férjének élete legfontosabb meccse előtt. 

Nem igazán tudom

– válaszolta Victoria.

David Beckham szintén megszólalt élete legnehezebb időszakáról:

Amin keresztülmentem, olyan szélsőséges volt. Az egész ország gyűlölt engem. Gyűlöltek

– magyarázta a focista, aki hozzátette, hogy a történtek után sokáig enni és aludni sem tudott.

Via