David Beckham és Victoria Beckham kifejezetten aktívak a közösségi médiában, így gyakran megmutatják, hogy mennyire szeretik egymást. Most azonban nem egy poszt miatt olvadoznak a rajongók, mivel az Inter Miami meccsén kapták el egy szerelmes pillanatukat

Victoria és David Beckham fotóit imádja mindenki 

A hétvégén győzelmet aratott az Inter Miami, ami David Beckham csapata. Természetesen a meccsről a családja sem hiányozhatott, ott volt Victoria, Harper és Cruz. Ez az első alkalom, hogy a klub elnyerte a trófeát, így érthető, hogy David is nagyon meghatódott. 

Victoria láthatóan nagyon büszke volt a férjére és a csapatára, mivel ő is lement a pályára és átölelte a férjét. A megható pillanatokról természetesen fotók is készültek. A felvételek itt nézheted meg.

Victoria egyébként pár fotót feltöltött az Instára is, amiben a gratulált a játékosoknak, és természetesen a férjének. Láthatóan nagyon büszke volt mindenkire, a rajongók pedig imádták a posztját. Ez a hétvége nagyon érzelmes volt mindenki számára David szintén hálálkodott az embereknek a közösségi médiában. 

Imádják egymást ugratni

Bár Victoria a legtöbb fotón mindig szigorúnak tűnik, és kifejezetten keveset mosolyog, a valóságban imádják egymást ugratni a sportolóval. Többször tettek már ki olyan posztot, amivel viccesen beszóltak a másiknak. Legutóbb például David csinált viccet Victoria arcápolási rutinjából. 


Via