Az egykori Spice Girls-tag az utóbbi időben minimalista, letisztult stílusával került be a divatlapokba. Victoria Beckham öltözködéséből sokan inspirálodnak, hiszen mindig tudja, hogy mik a legmenőbb darabok. Most egy erősen kérdőjeles cipőt vett fel, amivel kiakasztotta a rajongókat. 

Victoria Beckham cipőjén nevet most mindenki

A Crocs és a MSCHF elkészítették a Big Red Boots nyári változatát, a Big Yellow Boots nevű cipőt, ami valójában egy papucs és egy csizma keveréke. A kérdéses lábbeli azonnal letarolta az internetet, vannak, akik szeretik, míg mások semmi pénzért nem vennék fel. Természetesen Victoria Beckham sem maradhatott ki a dologból, aki a csizmát egy fekete szettel viselte. 

victoria-beckham-2023
Fotó: @victoriabeckham

A celeb régebben is szerette a merész trendeket, de ezzel a választással tényleg mindenkit meglepett, mivel korábban azt mondta, sosem viselne Crocs papucsot. 2021-ben, amikor Justin Bieber működött együtt a márkával, kapott egy pár lila színű papucsot, az ajándékot pedig a következőkkel kommentálta: 

Soha nem hordtam Crocs-ot. Ez megnevettet, úgy értem, a gesztus számít. Nagyon köszönöm. Azt hiszem, szívesebben halnék meg, de azért köszönöm @justinbieber

Nagyon úgy tűnik, hogy manapság már Victoria nem mond nemet a Crocs darabjaira, pláne akkor nem, ha ennyire látványosak. A Big Yellow Boot augusztus 9-én jelenik meg, és nagy valószínűséggel hamar elkapkodják. Az ára 450 dollár, de a divatrajongókat még ez sem riasztja el. 


Via