Victoria Beckham már 26 éve van együtt a férjével, David Beckhammel, azonban még ennyi idő után is van rejtegetnivalója. 

Victoria Beckham nagy titka

Victoria Beckham  divatérzéke rengeteget fejlődőtt az elmúlt években, hiszen saját ruhamárkát alapított, és mindig a tökéletességre törekszik. A házasságában is ezt a példát követi, így kikötötte, hogy férje soha nem láthatja őt vékony szemöldökkel. Annak idején ugyanis nagyon kiszedték, nem nőtt vissza teljesen, így a hibákat szemöldökceruzával korrigálja. 

 Az évek során a szemöldököm annyira ki volt szedve, hogy nem nőtt vissza, így ha nélküle látna David, megrémülne. Reggel az első utam így rögtön a fürdőszobába vezet.

Noha nem gondoljuk azt, ha  David  szemöldök nélkül látná meg Victoriát, elmenekülne, sminkben sokkal magabiztosabban érzi magát a négygyermekes édesanya, bár fiatalabb már nem lenne. 

Nem szeretnék újra 25 éves lenni. Az a fajta nő voltam, aki ha a tükörbe nézett számtalan hibát észrevett a testén, ma már pedig ez a természetes.  

Lányának is van érzéke a szépségápoláshoz

Victoria Beckham elárulta, hogy legfiatalabb gyermeke, Harper könnyen a nyomdokaiba léphet, és habár még csak 11 éves, már most szépen sminkel. 

Jól sminkel, van hozzá érzéke, azonban nem sminkelheti magát házon kívül. Ha jól teljesít az iskolában, elviszem a kedvenc drogériájába, ahol kiélheti a vágyait. Ez az egyik kedvenc hobbija. 

Ha Harper is olyan lesz, mint az édesanyja, akkor pár év múlva ő is divat- és szépségikon lesz.

via