Őszintén vallott arról Victoria Beckham, hogy mit bántak meg a férjével. Sokan emlékeznek arra az ikonikus bőrszerkóra, amit a 90-es években viselt a házaspár. Nos, most kiderült, hogy a Gucci szettet egy Versace partira húzták fel, amit a mai napig bánnak.

Még mindig kísért

- árulta el Victoria Beckham, aki hozzátette, hogy ennek ellenére szerette a közös szettjüket.

Nem volt közük a divathoz?

Néhány héttel ezelőtt Victoria Beckham őszintén beszélt arról, hogy anno, miért öltöztek mindig össze a férjével. A divatikon elárulta, hogy jó pár évtizeddel ezelőtt nagyon naívak voltak a divattal kapcsolatban a férjével. 

Nagyon jó ötletnek tűnt akkoriban

- mesélte David Beckham felesége.

Szerintem naívak voltunk. Semmit sem tudtunk a divatról. Csak jól éreztük magunkat, és ha őszinte akarok lenni ennek így kellene lennie

- folytatta.

2003-ban talpig fehérben

Szintén ikonikus pillanat volt a pár életében, amikor 2003-ban egy díjátadón talpig fehérben jelentek meg. A sztár elárulta, hogy örülne neki, ha ma is több bátorsága lenne azt viselni, amit csak szeretne, mert régen ezt egyáltalán nem gondolták túl a férjével. 

Boldog házasságban élnek

A házaspár ma már 23 éve él boldog házasságban. A tavalyi évfordulón David Beckham közzétett több fotót, ahol a feleségével összeöltöztek. Mondani sem kell, hogy a rajongók imádták az összeállítást. 

Via