Hatalmas botrányt tört ki abban az étteremben, ahol Victoria Beckham és Harper vacsoráztak. A beszámolók szerint a biztonságiak ok nélkül megvertek egy férfit, annyira elszabadultak az indulatok, hogy a divattervező valósággal kimenekítette a lányát.

Botrányosan ért véget Victoria Beckham vacsorája 

Victoria és Harper a Miamiban található Gekko nevű helyen vacsoráztak, ami kifejezetten felkapott. Aznap ott volt Lionel Messi és a felesége is. A beszámolók alapján az egyik vendégre váratlanul rátámadtak a biztonsági őrök, pedig a férfi csak pár fényképet szeretett volna készíteni a lánya születésnapján. A vendég állítása eszébe sem volt, hogy a hírességeket lefotózza. 

Ránk ugrottak, kiküldtek és arcon ütöttek

– magyarázta a férfi.

Később megkérdezték a Gekko vezetőségét is az esetről, ők arról számoltak be, hogy a vendég agresszíven viselkedett, sokat ivott, és kiabált. A biztonsági őrök többször felszólították, hogy üljön le, illetve fejezze be a fényképek készítését, de ő ennek a kérésnek nem tett eleget. Ezután kikísérték az étteremből, de ő szeretett volna visszamenni, ekkor pedig elszabadultak az indulatok. Az esetről videó is készült, amiben több kiabálás, sikoly is hallható. 

Családos ember, a lánya 21. születésnapját ünnepli

– kiabálta az egyik vendég. Az eset nagyon felkavart mindenkit, miután a férfit megütötték, elszabadult a káosz. Nagy valószínűséggel Victoria Beckham is nagyon megijedt, mivel sietősen távozott a helyről a lányával együtt. Biztonsági őrök kísérték őket a kocsihoz, majd sietősen távoztak és elhagyták a helyszínt. 

Victoria Beckham nem szólalt meg az eset kapcsán, de a szemtanúk beszámoló ellent mondanak egymásnak, így nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt. Az esetről készült felvételeket itt nézheted meg


Via