David Beckham és Victoria 2018-ban részt vettek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén, később pedig kifejezetten baráti viszonyt ápoltak a hercegi párral. Bár manapság már nem tartják a kapcsolatot, 2013-ben Meghan valódi rajongója volt Victoriának.

Kínosra sikerült Meghan Markle és Victoria Beckham első találkozása 

Az esetről Meghan egykori barátnője Lizzie Cundy számolt be. Elárulta, hogy Meghan és Victoria 2013-ban találkoztak először, amikor mindketten részt vettek a Global Gift gálán. Lizzie beszámolója szerint Meghan annyira izgatott volt, hogy találkozhat a másik hírességgel, hogy szinte már kellemetlen volt. 

Amikor másodszor láttam Meghant, Victoria ott volt az eseményen, és én soha nem láttam még senkit, aki ennyire sikoltozna, Meghan annyira izgatott volt Victoria Beckham láttán. 

Hozzátette, hogy Meghan arca szó szerint vörös lett, és olyan volt, mint egy karácsonyfadísz, amikor végre találkozhatott Victoriával. Nem részletezte, hogy miről beszélgettek, de elárulta, hogy meglepte, amikor megtudta, hogy Meghan és Harry herceg mivel vádolták meg a házaspárt. 

Elárulta, hogy ezt sosem feltételezné a hírességről, mivel családja van, így pontosan tudja, hogy mennyire fontos a magánélet. Azt pedig különösen nehezen viselhették, hogy ebből hír lett a sajtóban. Lizzie szerint egyértelmű, hogy nem David és Victoria szivárogtattak a sajtónak, meg is érti, hogy a hírességeket kellemetlenül érték a vádak. 


Via