Piers Morgan felesége, Celia Walden elárulta, hogy miért rázza a hollywoodi elitet a hideg Meghan Markle-től és Harry hercegtől.

Egy ismert nő ment neki Meghan Markle-nek

A sztár felesége kitálalt, és azt állítja, hogy az A-listás celebek ki nem állhatják Meghan Markle-t és Harry herceget. Az ellenszenvnek két fő oka van a nő szerint. Az egyik az a megosztottság, amit elértek az évek alatt. Senki nem szeretne rossz pontot szerezni a többiek előtt azzal, hogy velünk barátkozik, senki nem szeretne miattuk céltáblává válni.

Ehhez szorosan kapcsolódik a kudarctól való félelem, ugyanis azt sem szeretnék, hogy egy újabb üzleti bukás után velük azonosítsák őket, és a vesztes csapatba sorolják az egyes sztárokat. Meghan Markle és Harry herceg mostanában több híres barátot is elvesztett, többek között nincs már jó viszonyuk Steven Spielberggel, és George Clooney-val sem.  

Babonás sztárok

Most a Beckham házaspárral is hátat fordítottak egymásnak. Őket egyébként Harry hercegék azzal vádolták meg, hogy titkos információkat szivárogtattak ki az életükről, ez pedig megint nem egy biztató példa, senki nem szeretne így járni. Főleg, hogy David Beckham szerint hazugság az egész, és senkinek nem mondtak semmit az ex-királyi pár életéről.

Az A-listás celebek körében terjed egy olyan pletyka, hogy valószínűleg egy rossz babona átkozta el Meghan Markle-t, aki ahová csak megy, ott galibát okoz. Sokan tényleg nagyon tartanak ettől, és nem szeretnék hogy a hosszú évek alatt felépített karrierjük Meghan Markle miatt menjen a levesbe.

via