A színész családja közleményben jelentette be, hogy Angus Cloud elhunyt. A színészt a rajongók az Eufóriából ismerhetik, ő alakította a drogdíler Fezcót. Az információk szerint régóta küzdött a mentális egészségével, a helyzet pedig csak rosszabb lett az édesapja halála után. 

Otthonában találták meg az Eufória sztárját 

A TMZ beszámolója szerint a színész édesanyja hétfőn, dél körül hívta a 911-et, mert a hírességnek nem volt pulzusa. A beszélgetésben lehetséges túladagolásról beszélt. Az információk szerint a helyszínre kiérkező mentők halottnak nyilvánították. A halál okát még nem közölték, ehhez további vizsgálatokra lesz szükség. 

A család később közleményt adott ki, amiben bejelentették a szomorú hírt. 

A legnehezebb szívvel kellett búcsút vennünk ma egy hihetetlen embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként Angus sok szempontból különleges volt mindannyiunk számára. A múlt héten eltemette az apját, és hevesen küzdött ezzel a veszteséggel. Az egyetlen vigasz az, hogy tudjuk, Angus most újra találkozott az apjával, aki a legjobb barátja volt. 

A színész egyik barátja elárulta, hogy Angus az apja temetése óta többször küzdött az öngyilkosság gondolatával. Az elmúlt időszakot a családi otthonban töltötte, megpróbált túllendülni a problémáin. 

A szomorú hírre az HBO és az Eufória stábja is reagált, közös posztban búcsúznak tőle. 

Hihetetlenül szomorúan értesültünk Angus Cloud haláláról. Rendkívül tehetséges volt, és az HBO és az Eufória család szeretett tagja. Legmélyebb részvétünket fejezzük ki barátainak és családjának ebben a nehéz időszakban.


Via