A nagysikerű sorozat, az Eufória a 3. évadával tér vissza. A legfrissebb információk szerint a forgatás 2023 februárjában kezdődhet majd, így pontosan nem tudni, mikor lesz látható majd a képernyőn, ám néhány kulisszatitok már is is napvilágot látott. 

Rendezőként térhet vissza Zendaya? 

Például nagyon úgy néz ki, hogy a főszereplőt alakító Zendaya rendezőként térhet vissza az új szezonban. A színésznő az olasz Vogue-nak adott interjút még a 2. évad kapcsán, akkor azt mondta:

Vicces. Hat epizódot kellett volna rendeznem, de aztán muszáj volt szereplnem benne. Nem volt elég idő, így sajno nem tudtam. Azt akartam, hogy legyen elég időm, hogy jól csináljam. Szóval valószínűleg majd a következő szezonban. 

Visszatérő szereplők

A szereplők tekintetében nagy valószínűséggel visszatér majd, Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Maude Apatow, Nika King, Storm Reid, Erin Dane és Dominic Fike. Angus és Chloe karaktereit letartóztatták a 2. évad végén, így a következő szezonban a bíróságon vagy éppen a börtönben követhetjük majd tovább az útjukat. 

Barbie Ferreira nem tér vissza 

A színésznő 2022 augusztusában erősítete meg, hogy biztosan nem fog visszatérni az Eufória 3. évadában. A távozásának hátterében állítólag az áll, hogy nagyon megromlott a viszonya a vezető producerrel, Sam Levinsonnal. Ezzel szemben Kathrine Narducci, aki Fezco nagymamájának fiatalkori énjét alakította nagyon bízik benne, hogy visszatérhet az új évadban. A színésznő az amerikai Elle-nek beszélt a lehetséges visszatérésről: 

Remélem, hogy visszamegyek. 

A premier 

Pontos dátumot még nem tudni, hiszen még a forgatás sem kezdődött el. Várhatóan 2023 februárjában állnak neki a munkának, így a friss szezon várhatón már csak 2024-ben fog debütálni. A cselekmény tekintetében Zendaya a Varietynek mondott pár szót:  „Rue itt akar lenni, és ez most rajta múlik.  Bízom benne, hogy a jövőben felfedezhetjük az életét, egy másik oldalát, valamint a józansághoz vezető útját.” 

(via)