Ha ennek a 3 csillagjegynek az egyike vagy, akkor hihetetlen meglepetéseket tartogat még neked a november.

Kos

November második felében leginkább a Halakkal jössz majd ki, és a délután 14 óra lesz a legszerencsésebb időpontod. Most a bulira kell fókuszálnod és arra, hogy jól érezd magadat a bőrödben. Ez nem vicc, itt az ideje a lazításnak. Az életed hamarosan új fordulatot vesz, lehet hogy már érzed is a változás szelét. Erre pedig fel kell készülnöd, ezt azonnal kezdd is meg egy kis pihenéssel. Ugyanis megállíthatatlan leszel, ha ez a változás elér, mert egy pillanat alatt megérzed majd, hogy hegyeket mozgathatsz meg ezek a lehetőségek által.

Halak

November második felében leginkább a Kossal jössz majd ki jól, a legjobb pedig ha a spiritualitásra, és önmagad megismerésére koncentrálsz. Az este 22 óra lesz számodra az ideális időpont a fontos programokra. Ebben a hónapban a józan ész, és az intuíciók is megférnek majd egymás mellett. Ha mindkettőt komolyan veszed, annak csak jó vége lehet. Végre fel hagysz a magyarázkodással, és rájössz, hogy jogod van meghúzni a határaidat, és eldönteni, kinek a tanácsára adsz. Ennek köszönhetően, rég voltál már ennyire szabad.

Rák

A Rákoknak ebben a hónapban a többi Rák társaságát kell keresniük. Most tényleg csak azokat engedd be az életedbe, akik egy hullámhosszon vannak veled. Fókuszálj az ételekre, koncentrálj az étkezésekre, mert ez lesz az, ami erőt ad és feltölt. Délután háromra időzítsd a fontos programokat, mert akkorát általában szerencséd lesz. Sokszor megkaptad már, hogy hisztis vagy és érzékeny, ám ez nem így van. Most több olyan szituációt is megtapasztalsz, amik egy pillanat alatt megmutatják, hogy hihetetlen lelki erőd van. Ne hallgass a beszólásokra, most végre tisztán látod majd, mennyire sokan melletted állnak. De ha néha kapsz is egy-egy negatív kommentet, ne engedd, hogy ezek az álmaid útjába álljanak. Most sokat fejlődsz ezen a területen, egyre keményebb vagy.

via