Felkészültél erre az új hétre? Nos, ez a 3 csillagjegy jobb, ha igen. Ők ugyanis életük egyik legjobb hetének néznek elébe! Lássuk, kikről van szó.

Kos

A Kos nagyon könnyű hét elébe néz, tele lesz energiával. Még jobban feltölti majd, hogy minden a terv szerint halad, kívánni sem tudna jobb hetet, mint a mostani. Nehézségeknek nyoma sem lesz, nagyon könnyen, természetesen sikerülnek a dolgok. Hihetetlenül gyorsan elvégzi a rá bízott feladatokat, és siker koronázza minden lépését, akár a munkában is.

Mérleg

A Mérleg végre rátalál önmagára, és olyan harmónia uralkodik el rajta, ami már nagyon régen. Köszönhetően a diplomatikus kommunikációjának, valamint a bájának, most remekül megérteti magát más emberekkel, emiatt sikeres együttműködésekbe foghat. Itt az ideje, hogy kiélje a kreativitását is, maga is meglepődik majd, miket alkothat például a konyhában egy kicsivel több energia és idő befektetésével. 

Vízöntő

A Vízöntő ezen a héten nagyon optimista, talán maga sem érti, miért áll most ennyire jól a dolgokhoz. Könnyen elmerül a hobbijaiban, szinte ZEN-be kerül, ha jut egy órája magára. Most végre ő is megtapasztalhatja, hogy milyen, ha a kemény munkának megvan a gyümölcse. Ennek ugyanis a héten meglesz az eredménye, ami további motivációt ad majd.

via