Karrier, pénzügyek, kapcsolat, egészség. Ennek a 3 csillagjegynek most tényleg minden összejön, a lehető legpozitívabb értelemben. Te köztük vagy? 

Kos 

Jelentős áttörések előtt állsz. Keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a céljaid, most pedig végre hátradőlhetsz, mert minden úgy alakul, ahogyan azt elképzelted. Az áhított előléptetés csak egy karnyújtásnyira van, de az sem kizárt, hogy fizetésemelést fogsz kapni, sőt egy új állásajánlat is kilátásba kerül. A pénzügyeid szárnyalnak, ha pedig mindez nem volna elegednő, akkor a magánéletedben is hihetetlenül jól alakulnak a dolgok: simán lehet, hogy a pasid végre gyűrűt húz az ujjadra. 

Ikrek 

Magabiztosnak és nyitottnak érzed magad, éppen ezért ez nagyszerű alkalom arra, hogy belevágj egy olyan projektbe, amit már régóta tervezgettél. Most ráadásul megismerkedhetsz valakivel, aki levesz a lábadról, nem kizárt, hogy ez a személy lesz az életed szerelme. Ha pedig mindez nem volna elegendő, a munkahelyedről is jó hírek érkeznek: fizetésemelés lehet kilátásban, de az is lehet, hogy a munkaadód megjutalmaz a rengeteg munkádért. Sőt, végre arra is lesz lehetőséged, hogy elmenj egy kicsit kiruccani. 

Oroszlán 

Motivált vagy, tele vagy inspirációval, szóval itt az ideje annak, hogy a kreativitásod hozzon is a konyhára. A mostani időszak remek alkalom arra, hogy belevágj egy új projektbe,  a csillagok állása szerint ugyanis minden remekül fog alakulni a számodra. A magánéletedben is jó híreket kaphatsz, elképzelhető, hogy a szerelmed lánykérést tervez, ha pedig egyedülálló vagy, akkor majdnem biztos, hogy belép az életedbe a Nagy Ő.